Önkormányzati

Pályázati felhívás - Családok Karácsonya 2022.

Érvényes: 2022.11.07 - 2023.01.31

„SZOMBATHELY SZENT MÁRTON VÁROSA” GYEBROVSZKI JÁNOS ALAPÍTVÁNY pályázatot hirdet a városban élő szociálisan hátrányos helyzetű személyeket és családokat támogató helyi civil szervezetek, vagy országos szervezetek helyi csoportjai részére. Az Alapítvány a „Családok Karácsonya 2022” program keretében tartós élelmiszerekből állít össze egységcsomagokat, és a civil szervezetek e csomagok szétosztására pályázhatnak. Egy szervezet csak egy pályázatot nyújthat be.

A pályázat benyújtásának módja:

A pályázatokat benyújtani kizárólag – Szombathely város honlapján ITT érhető el – Gyebrovszki János Alapítvány Támogatási Rendszerében (a továbbiakban Támogatási Rendszer) történő bejelentkezést követően, a pályázati dokumentáció kitöltésével lehet.

Azon pályázóknak, akik a Támogatási Rendszerben idén már regisztráltak, ismételten nem kell regisztrálniuk, a rendszerbe való bejelentkezés során korábban használt felhasználó névvel és jelszóval tudnak most is bejelentkezni.

Azon szervezetek, akik még nem regisztráltak, regisztrálniuk kell a www.szombathely.hu honlapon található Támogatási Rendszer Regisztráció menüpontja segítségével.

A regisztráció során szükséges az alábbi kötelező mellékletek feltöltése (pdf. formátumban):

  • a szervezet aláírt, hatályos alapdokumentuma (alapító okirata, alapszabálya),
  • 30 napnál nem régebbi bírósági /cégbírósági bejegyzést igazoló kivonat (bírósági kivonat),
  • 30 napnál nem régebbi hitelesített banki aláírási minta/címpéldány.

 

Javasoljuk a fentiekben felsorolt dokumentumokat a regisztráció megkezdése előtt beszerezni. A regisztráció elfogadása után az Alapítványtól e-mailben kapott felhasználónévvel és jelszóval kell belépni a Támogatási Rendszer felületre, ahol benyújthatóvá válik a pályázat. A regisztrációhoz és a pályázat kitöltéséhez az önkormányzat munkatársai a rendszerben megadott elérhetőségen adnak segítséget.

A pályázat tartalmi követelményei:

A pályázatban közölni kell a pályázati szándék részletes leírását, milyen célcsoportot kívánnak támogatni, hány darab csomagot kívánnak szétosztani és a csomagokat milyen módon szeretnék átadni.  Kérjük továbbá, hogy a pályázati anyagban mutassák be saját szervezetük karitatív tevékenységét. A járványhelyzetre való tekintettel kérjük a pályázókat a lehető legnagyobb biztonságban adják át a csomagokat a rászorulóknak.

Költségvetés helyett, illetve az adatlapon az igényelt összeg sorba a pályázat során elnyerni kívánt csomagok darabszámát kell megadni.

Az Alapítvány a nyertes pályázóval támogatási szerződést köt, amelyben a pályázónak kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy az Alapítvány logójával ellátott csomagokat adja át a támogatásban részesülőknek.

A támogatás felhasználásáról készítendő beszámolóhoz a csomagok átvételét igazoló aláíró lap másolatát (átvételi elismervény, amely nevet, lakcímet és aláírást tartalmaz), valamint az átadást dokumentáló fényképeket (minimum 5db) kell mellékelni.

Határidők:

A pályázat 2022. november 7. napjától 2022. november 20. napjáig nyújtható be.

A sikeresen pályázó szervezetek - telefonon  történő tájékoztatást követően -, a támogatási szerződéseket a megadott napon és időben írják alá. Az aláírásra kérem hozzanak magukkal bélyegzőt. A csomagjaik elszállításáról a szervezeteknek kell gondoskodnia.

A pályázott csomagokat 2022. december 19. és 2022. december 31. között kell kiosztani.

A támogatás felhasználásáról szóló elszámolást – rövid szöveges beszámolót, az aláíró lapok másolatát, a fényképeket – elektronikus úton a Támogatási Rendszeren keresztül, továbbá az eredeti átvételi elismervényeket és a szakmai fényképes beszámolót Szentkirályi Bernadett részére (Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.) személyesen, vagy postai úton 2023. január 31-ig kell benyújtani.

Szombathely, 2022. november 8.

Szentkirályi Bernadett
a Kuratórium elnöke

 

További felhívások (0 db)

Programok

Zene/Koncert: NIKOLA TESLA - VÉGTELEN ENERGIA

Helyszín: Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
Időpont: 2023 Február 17. (Péntek) 19:00

ÖREGLÁNYOK (Színház/Tánc)

AGORA - Művelődési és Sportház, Szombathely, Március 15. tér 5.
2022 December 13. (Kedd) 19:00

Még több Színház/Tánc ...
Szombathelyi Advent (Gyerekeknek)

Szombathely, Fő tér - Rendezvénytér, Szombathely,
2022 November 27. (Vasárnap) 17:00

Még több Gyerekeknek ...
Szombathelyi Advent (Gyerekeknek)

Szombathely, Fő tér - Rendezvénytér, Szombathely,
2022 December 02. (Péntek) 17:00

Még több Gyerekeknek ...
Szombathelyi Advent (Gyerekeknek)

Szombathely, Fő tér - Rendezvénytér, Szombathely,
2022 December 03. (Szombat) 17:00

Még több Gyerekeknek ...

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...