Városháza

A Savaria Tendency Art Group és a Lendvai Képzőművészek Közös tárlatát nyitotta Ksenija Skrilec, a Szlovén Köztársaság magyarországi nagykövete. A megnyitón jelen volt Ágh Ernő, a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke.

Révész Mariusz, kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos, Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere és Kövesdi Szilárd, a Győr-Spron-Ebenfurti Vasút ZRt. vezérigazgatója sajtótájékoztatót tartott a vasútállomáson, amelynek keretében átadtak egy szervizpontot, amely a kerékpárosok rendelkezésére áll a város egyik legforgalmasabb pontján.

2016.09.22 11:00

Az Európai Mobilitási Hét csütörtöki pillanatképei a Fő téren.

2016.09.21 11:00

Az Európai Mobilitási Hét programsorozat jegyéban tartottak kerékpáros bemutatót, kisbicikli versenyt, játékos vetélkedőket az ovisoknak, bölcsiseknek, iskolásoknak.

2016.09.18 15:00

Az Európai Mobilitási Hét szombathelyi rendezvényeinek keretében rendezték meg az erős emberek vetélkedőjét. Elhúzták a 9 tonnás autóbuszt, személyautó ronccsal talicskáztak, aztán azt többször meg is forgatták az aszfalton. A rendezvényen jelen volt Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere is.

2016.09.10 15:00

A Ga-Liba fesztivál "Verbunk" napján a csornai, kapuvári, vitnyédi, gencsapáti és szombathelyi táncosok mellett faműves mesterséggel is megismerkedhettek az érdeklődők, és a Szent Márton kiflit kóstolhatták.

2016.08.26 19:00

A Savaria Történelmi Karnevál egyik leglátványosabb rendezvénye a jelmezes felvonulás.

2016.08.26 14:17

Karneváli forgatag

Szombathelyen az Államalapító Szent István Király Ünnepe alkalmából Harangozó Bertalan kormánymegbízott mondott ünnepi beszédet. Az ünnepi műsor után dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere megszegte a megszentelt kenyeret. Az ünnepségen részt vett Koczka Tibor, Illés Károly, Molnár Miklós alpolgármester, Lendvai Ferenc tanácsnok, valamint dr. Takátsné dr. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottság, és Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális elnöke, illetve több önkormányzati képviselő.

Dr. Veres András megyés püspök és Maurer Péter egyházmegyei koordinátor tartott sajtótájékoztatót a szombat-vasárnapi Szent Márton Találkozóval kapcsolatban. Az 1700 évvel ezelőtt született Márton tiszteletére rendezett ünnepségsorozat egyik kimagasló rendezvénye lesz a szombati szabadtéri szentmise, ahova Kárpát-medence nem csak magyar nyelvterületéről is érkeznek vendégek. A meghívottak között közjogi és egyházi méltóságok, zarándokok is vannak, Rómából különleges küldöttség is érkezik. A 10.30-kor kezdődő szentmise miatt nagy jármű és gyalogos mozgása várható, és 20-25 ezer hívő, érdeklő vesz részt a szentmisén ezért forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Semmelweis Ignácra emlékezett dr. Prugberger Emil főorvos a Semmelweis Ignác díjátadó ünnepségen. Az elismeréseket dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor alpolgármester és dr. Kecskés László, az Egészségügyi Szakmai Bizottság elnöke adta át. Fotó: Benkő Sándor

A rekordkísérlet utolsó fél órájáról készültek a felvételek. Sebestyén István bejelentette, hogy Szombathely 240 órás, maratoni újraélesztési rekordkísérletét hitelesnek minősíti. Dr. Puskás Tivadar polgármester megköszönte mindenkinek a részvételt, a segítőknek a munkát, és gratulált nekik a maratoni rekord sikeres teljesítéséhez. A 240 óra, 14400 perces rekordban 2147 regisztrált ember gyakorolta folyamatosan az újraélesztést a két Ambu babán.

2016.06.07 23:00

A maratoni újraélesztési rekordkísérlet kedd éjszakáján a polgármesteri hivatal dolgozói, a Haladás szurkolói köre, a 112 hívásközpont, a Szombathelyi Média, a Katasztrófavédelem csapatai teljesítették a csapatonkénti egy órás reanimációs gyakorlatot a mentőszolgálat dolgozóinak folyamatos felügyelete mellett.

2016.06.07 18:30

Két autó ütközött össze ma délután Sárvár térségében, a 84-es úton. Egy kisáruszállító autó az úton megpördült és frontálisan ütközött a polgármesteri hivatal gépkocsijával. Az autóban dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere és két munkatársa, valamint a szolgálati gépkocsi vezetője utazott. Az ütközés következtében a kisáruszállító autó vezetője a helyszínen életét vesztette. A mentők Szombathely polgármesterét, munkatársait és a gépkocsivezetőt kivizsgálásra a Markusovszky kórházba szállították. Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a balesetben mindannyian könnyű sérülést szenvedtek. Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzata részvétét fejezi ki a balesetben elhunyt áldozat hozzátartozóinak.

A Fő téren a teanimációs rekordkísérletben a Markusovszky kórház 1. csapata. Fotó: Benkő Sándor

Dr. Puskás Tivadar polgármester mondott köszöntőt a Megyei Jogú Városok Szövetsége szombathelyi közgyűlésén.

Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzata nyílt, országos művészeti tervpályázatot írt ki a a Szalézi téren felállítandó Szent II. János Pál pápa életnagyságú, egészalakos szobra elkészítésére a pápa szombathelyi látogatásának 25. évfordulója alkalmából. A szobor felállítását Lendvai Ferenc tanácsnok kezdeményezte. A beérkezett hat pályamunkát a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit kft. által delegált szakértői bizottság értékelte az önkkormányzat kijelölt képviselőinek jelenlétében. A szakmai zsűri véleményének figyelembe vételével a város közgyűlése dönt a szoborpályázat eredményéről.

A Szociális Hét zárásaként Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzat által alapított kitüntetések átadására került sor pénteken délután a Bartók teremben. A díjátadó gálán dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere mondott ünnepi köszöntőt. Fotó: Hornyák Emőke

Közlemény: A Vasi Füstfaragók Kft. értesíti ügyfeleit, hogy 2016. május hónapban az alábbi utcákban lévő épületeknél végzi a használatban lévő valamint a tartalék égéstermék-elvezetők esedékes ellenőrzését továbbá az összekötő elemek ellenőrzését, a nyílt égésterű gázkészülékek műszaki biztonsági felülvizsgálatának meglétét valamint azt, hogy az égéshez szükséges levegő utánpótlás biztosított-e. A beütemezett utcák: Beütemezett utcák: Mészáros József utca - Németh László utca - Bertalanffy Miklós utca - Senyefai utca - Hóvirág utca - Szabó Imre utca Tulipán utca - Rezeda utca - Csók István utca - Brigád utca - Kert utca - Béke tér - Szabadnép utca - Uzsoki utca Szent Imre Herceg utca - Békeffy Antal sétány - Szigligeti Ede utca - Győrffy István utca - Dudás József utca - Kismezei utca Madách Imre utca - Jáki út - Brenner János utca - Hosszú utca - Tinódi Lantos Sebestyén utca - Bethlen Gábor utca - Jászi Oszkár utca Szalézi tér - Margaréta utca - Huszt János utca - Laky Demeter utca - Asbóth József utca - Tarczai Lajos utca - Döbröntei utca - Radnóti Miklós utca - Fábián Gyula utca - Irinyi János utca - Nagyvárad utca - Alsóhegyi utca - Jékely Zoltán utca - Kürtös utca Áprily Lajos utca - Vadvirág utca - 11-es Huszár utca - Bocskay István körút - Márkus Emilia utca - Koncz János utca Losoncz utca - Söptei utca - Lovas utca - Kölcsey Ferenc utca - Mikszáth Kelemen utca - Csokonai Vitéz Mihály utca - Pinkafői utca Gárdonyi Géza utca -18-as Honvéd utca - Honvéd tér - Március 15. tér - Karinthy Frigyes utca - Liszt Ferenc utca Báthori István utca - Domonkos utca - Kórház köz - Hübner János utca

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság több ezer diák bevonásával nagyszabású kiürítési gyakorlatot tartott a Ferencvárosi Torna Club Zrt. Groupama Arénájában április 26-án. A rendezvényen az Országos Mentőszolgálat újraélesztési gyakorlatán száz diák vett részt, melyhez az ambubabákat Szombathely, a segítés városa adta kölcsön. foto: metropol.hu és facebook.com/orszagosmentok

Gyászol Szombathely, Vas megye, Magyarország. Súlyos veszteség érte a magyar sportot: április 18-án, életének 74. esztendejében elhunyt Szarka Zoltán olimpiai bajnok labdarúgó, a Haladás korábbi kiváló kapusa, Szombathely és Répcelak díszpolgára.

2016.03.15 10:00

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségsorozat már pénteken elkezdődött, amikor a Levéltár előtti téren megkoszorúzták a Batthyány szobrot. Kedden a borongós idő ellenére sokan voltak kíváncsiak a huszárok felvonulására a Petőfi szoborhoz, amelyet megkoszorúztak a megye, a város, a kormányhivatal képviselői. Szombathely Megyei Jogú Város képviseletében dr. Puskás Tivadar polgármester, Koczka Tibor alpolgármester és dr. Takátsné dr. Tenki Mária bizottsági elnök helyezett el koszorút Petőfi Sándor szobrának talapzatán. A menet átvonult a Március 15.-e térre, ahol felvonták az országzászlót. Az ünnepi műsor az Agora MSH-ban folytatódott, ahol dr. Puskás Tivadar mondott ünnepi köszöntőt. Dr Horváth Boldizsár szobrának megkoszorúzása után az ünnepi programsorozat a VI. sajtófotó pályázat eredményhirdetésével és a képekből rendezett kiállítás megnyitásával zárult. A kiállítást dr. Puskás Tivadar polgármester nyitotta meg, a hír és közélet kategóriában Szendi Péternek, kultúra, művészet kategóriában Mészáros Zsoltnak, sport kategóriában Vágvölgyi Bálintnak adott át elismerést.

2016.02.25 16:00

Ötödik alkalommal rendezték meg a városi gólyaavatót, amelyen tíz iskola tíz osztálya mérte össze felkészültségét az Agora MSH-ban. A rendezvényt meglátogatta dr. Hende Csaba Szombathely országgyűlési képviselője is.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett díjátadó gálán és ünnepi műsoron megjelent kitüntetetteket és vendégeket. A Magyar Kultúra Napját 1989 óta ünnepeljük meg, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban január 22-én fejezte be a Himnusz kéziratát. Az évfordulóval kapcsolatos megemlékezések alkalmat adnak arra, hogy nagyobb figyelmet szenteljünk évezredes hagyományainknak, gyökereinknek, felmutassuk és továbbadjuk a múltunkat idéző tárgyi és szellemi értékeinket. Nagyobb hangsúlyt kapnak a kulturális rendezvények, ilyenkor ünnepeljük és köszöntjük a kultúrában, a kultúráért dolgozókat. A Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett ünnepségen a Savaria Szimfonikus Zenekar adott koncertet Antal Mátyás vezényletével. A műsort követő fogadáson Koczka Tibor alpolgármester mondott köszöntőt.

Gosztonyi Gábor, az Alapítvány ügyvezetője oklevéllel köszönte meg a városnak a támogatást, melyet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere vett át. Az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa minden évben megköszöni támogatóinak a segítséget. Több nagy vállalat, intézmény és önkormányzat segíti működésüket. Ezek közül is kiemelkedő a szombathelyi önkormányzat, amely több mint öt éve segíti a gyermekfaluban élő szombathelyi gyermekeket. Három millió forint támogatáson túl, önkormányzati lakást biztosít az életbe kilépőknek. Már hét fiatal lakik ilyan lakásban, és a következő években kilencen költöznek be.

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2015. évi Európai Mobilitási Hét és Európai Autómentes Nap szervezése során végzett kiemelkedő munkájáért elismerésben részesült. Több, mint 40 szervező vehetett át elismeréseket a 2015. évi Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap záró konferenciáján 2016. január 6-án, Budapesten. A kiemelkedő teljesítményért járó okleveleket Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár adta át az eredményeket összegző rendezvényen.

Az Aktív Időskor elnevezésű önkormányzati program keretében 54 szombathelyi nyugdíjas juthatott el Mága Zoltán vasárnap esti újévi bécsi koncertjére.

A betlehemezők meglepetés műsora után dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere kívánt a Városháza dolgozóinak szeretetteljes karácsonyi ünnepeket, majd dr. Károlyi Ákos, Szombathely Megyei Jogú Város jegyzője köszönte meg az egész évi kitartó munkát a polgármesteri hivatal dolgozóinak és kívánt sikerekben gazdag új esztendőt mindenkinek.

Dr. Takátsné Dr. Tenki Mária a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke is köszöntötte az önkormányzat nevében a 60. jubileumát ünneplő Ungaresca Táncegyüttest a gálaműsorán.

2015.12.04 21:51

Megérkezett a Mikulás a Városházára

Szombathelyen tartotta ülését a Megyei Jogú Városok Szövetségének Informatikai Albizottsága, amelyen a nagyvárosok informatikai vezetői az érintett szaktárcák magas szintű vezetőinek körében, konzultatív módon vitathatják meg az önkormányzatokat érintő kérdéseket, új megoldásokat és jó gyakorlatokat. Az ülést dr. Puskás Tivadar polgármester, a Megyei Jogú Városok Szövetsége Informatikai Albizottságának elnöke vezette, aki köszöntötte az ülés résztvevőit, és bemutatta Szombathely Megyei Jogú Város fejlődését. A rendezvényen részt vett Illés Károly és Molnár Miklós alpolgármester, és Lendvai Ferenc tanácsnok is. A rendezvényen adták át az elismerést, amely tanúsítja, hogy Szombathely város honlapja elnyerte az Év honlapja 2015 címet.

Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere a Magyar Fesztivál Szövetség szakmai konferenciáján vette át az oklevelet Márta Istvántól, a szövetség elnökétől, amely tanúsítja, hogy a Savaria Történelmi Karnevál megkapta az EFFE minősítést 2015-2016-ra, így tagja lett a minősített európai fesztiválokat tömörítő EFFE (Európa a Fesztiválokért, a Fesztiválok Európáért) platformnak.

Budapest Főváros Közgyűlése Tarlós István főpolgármester előterjesztésére Dr. Barna Sándor Emlékérem - A Főváros Közbiztonságáért Díjat adományozta Dr. Varsányi Péternek Szombathely Megyei Jogú Város Közterület-felügyelet igazgatójának. A Fővárosi kitüntetés átadására 2015. november 17. –én Pest – Buda – Óbuda egyesítésének 142. évfordulója alkalmából megtartott ünnepségen került sor Budapesten az Újvárosháza dísztermében. Tarlós István a kitüntetés átadásával köszönte meg Dr. Varsányi Péternek a Fővárosi Közterület-felügyelet volt igazgatójának Budapest közterületi rendje, biztonsága és tisztasága megőrzése érdekében végzett áldozatos munkáját.

2015.11.17 18:02

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Puskás Tivadar, Szombathely polgámestere a Városházán aláírta a Modern Városok Program címmel indított kormányprogram szombathelyi szerződését. A megállapodás legfontosabb pontjai a következők: A teljes foglalkoztatást elérte a város, ezért új munkaerőre van szükség. Ennek érdekében önkormányzati lakásokat kell építeni. A feladat elvégzéséhez szükséges részleteket egy közös munkacsoport dolgozza ki. A kormány elősegíti egy új multifunkcionális városi közszolgáltatási telephely kialakítását, amelyet 1,5 milliárd forinttal támogat a kormány. Központi forrásból megépül a dozmati víztározó. Felújítják a herényi Gothard-kastélyt, megépül egy új zarándokszálló. A Kossuth-díjas keramikus Schrammel Imre hagyatékát vagy új épületben, vagy a kormányzati forrásból felújított Szombathelyi Képtár épületében helyezik el. A Szent Márton-terv alapján a kormány az első ütemben már 2,5 milliárd forintot adott a katolikus egyháznak, másik 2,5 milliárdot pedig Szombathelynek. A terv megvalósítására második ütemben 5 milliárd forintot kap Szombathely városrehabilitációs fejlesztésekre. Ezen kívül a Szent Márton-év programjainak lebonyolítását 800 millió forintttal segíti a kormányzat. Új helyre kerül a buszpályaudvar, megépül az Éhen Gyula téren az intermodális pályaudvar. Sportfejlesztések is lesznek: kormányzati pénzből fejlesztik az Illés Akadémiát, a Király Sportcentrumot és a Fedett Uszoda harmadik ütemének megépítéséhez 2,6 milliárd forintos támogatást ad a városnak a kormány. Megépül Szombathely és Kőszeg között az új kétszer kétsávos gyorsforgalmi út, illetve kétszer kétsávos lesz az M86-os várost elkerülő új szakasza.

Kiváló Városi Honlap díjat kapott az e-Festival keretében a szombathely.hu az önkormányzat-turizmus kategóriában. Az elismerést Keringer Zsolt, az Informatikai, Minőségügyi és Gondnoksági Kabinet osztályvezetője vette át a Balatonfüreden rendzett Infotér konferencián.

A Kárpáti Kelemen utcában a Homok utcától a Márton utca elejéig kicserélték a lámpatesteket. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a helyszínen mutatta be a sajtó munkatársainak az 50 millió forintból készült 1600 méter hosszú földkábeles közvilágítást. A felújítás során korszerű LED világítású lámpatestekre cserélték az elavulat fényforrásokat. (foto:Hornyák Emőke)

Szombathely testvérvárosában, Kutaisiban háromnapos tornán vettek részt az Aligátor Vizilabda Utánpótlás Sportegyesület 2000-ben és utána született sportolói. A csapat veretlenül nyerte a a tornát.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg az Ipartelepen, a MEDOSZ kft. telephelyénél azt a közös katasztrófavédelmi gyakrolatot, amelynek célja: összehangolni a védelmi igazgatásban közreműködő szervek, a polgári védelmi szervezetek valamint az együttműködők közös tevékenységét katasztrófa szituációban.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Kántás Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője a Zanati úton tartott sajtótájékoztatót. Bejelentették, hogy elkezdődött kerékpárút építése. A beruházás két ütemben készül el. Az első ütem munkálatai most kezdődtek el a Zanati úton, ahol mintegy 200 méteren át épül meg az új kerékpárút és járda.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 59., a Magyar Köztársaság kikiáltásának 26,. az önkormányzatiság 25. évfordulója alkalmából rendezett városi ünnepségen és ünnepi közgyűlésen dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a megjelenteket. Ünnepi beszédet mondott dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, emlékező beszédet mondott dr. Széll Kálmán városi képviselő, Szombathely díszpolgára. Az ünnepség végén emléklappal köszönték meg a 25 év önkormányzati képviselőinek munkáját.

Dr. Welther Károly, az 1956-os forradalom szombathelyi mártírhős sírjánál tisztelgtek a város vezetői a Jáki úti temetőben. Emlékező beszédet mondott dr. Torjay Valter, az 56-os Szövetség Vas Megyei Szervezetének örökös tiszteletbeli elnöke. A megemlékezés a Március 15. téren az Országzászló felvonásával folytatódott, ahol a NymE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium diákjai adtak ünnepi műsort. Az 56-os téren a Nemzetőrök Emléktáblájánál Lechner Ferenc, az 56-os Szövetség Országos Elnökségének tagja mondott ünnepi beszédet. A város és a megye vezetői, politikai és civil szervezetek képviselői a kegyelet és az emlékezés koszorúit helyezték el a hősi halált halt nemzetőrök emlékművénél.

Az Újraélesztés Nemzetközi Napján minden eddiginél több embert megmozgató rekordkísérletet szervezett Szombathely, a segítés városa. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Városa polgármestere köszöntötte a nagyszabású reanimáción megjelenteket. A cél a tömeges újraélesztés magyar rekordjának megdöntése volt. Hatszáz résztvevő kétszáz bábuval kilenc percig folyamatos újraélesztést végzett.

Szombathelyen, ha a közfoglalkoztatást emlegetik, a város lakóinak elsősorban a SAVARIA REHAB-TEAM Nonprofit Kft. országos hajléktalan programja jut eszébe. A projekt keretében 2015. márciusa óta szépülnek a város parkjai, virágágyásai a SAVARIA REHAB-TEAM Nonprofit Kft. munkájával, a Szombathelyi Par...

2015.09.29 15:30

Babicsné dr. Tőke Erzsébetet nevezte ki 2015. október 1-től Szombathely Megyei Jogú Város aljegyzőjének dr. Puskás Tivadar polgármester.

Dr. Hende Csaba és Ágh Péter országgyűlési képvielő adta át a forgalomnak az M86-os számú gyorsforgalmi autóút Szeleste és Hegyfalu közötti 7,5 kilométer hosszúságú szakaszát, amely 15,9 milliárd forintos beruházással készült el. Az átadó ünnepségen részt dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város képviselője és Illés Károly alpolgármester is.

A Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság első fokon Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata által működtetett Savaria Szimfonikus Zenekarnak adott igazat abban a perben, amelyet Mérei Tamás, korábbi igazgató indított közalkalmazotti jogviszonyának és munkaviszonyának megszüntetése miatt a zenekar ellen.

Befejeződött a szombathelyi Styl Ruhagyár Rt. egy évtizeden át tartó felszámolása. A szombathelyi önkormányzat bevonásával, jelentős állami támogatással az épületeket és a termelő berendezéseket a szakmai befektetőkből álló Styl Fashion Kft. vásárolta meg a felszámolótól. A cég tovább foglalkoztatja a ruhagyár 600 dolgozóját.

2015.09.10 13:00

Hello Lányok! Hello Fiúk! Szóljatok bele Szombathely jövőjébe! Ha 13-30 év közötti Szombathelyen élő, tanuló vagy dolgozó fiatal vagy, tölts ki egy rövid kérdőívet!

Programok

Előadás/Kiállítás: Térítésmentes Anya torna kurzus!

Helyszín: Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda (EFI), Szombathely, Nádasdy Ferenc u. 4.
Időpont: 2021 Január 25. (Hétfő) 14:30

Térítésmentes Kismama torna kurzus! (Előadás/Kiállítás)

Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda (EFI), Szombathely, Nádasdy Ferenc u. 4.
2021 Január 27. (Szerda) 10:30

Még több Előadás/Kiállítás ...
Beszélgessünk! Mondd el, mi van Veled … (Előadás/Kiállítás)

Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda (EFI), Szombathely, Nádasdy Ferenc u. 4.
2021 Január 27. (Szerda) 13:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
Szombathelyi Egyetem - CVSE Vulkánfürdő (Sport)

Egyetemi Sportcsarnok, Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.
2021 Január 22. (Péntek) 18:30

Még több Sport ...
Szombathelyi Egyetem - Tata (Sport)

Egyetemi Sportcsarnok, Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.
2021 Január 23. (Szombat) 16:00

Még több Sport ...

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...