Városháza

Ingyenes weboldal a szombathelyi vállalkozásoknak - Pályázat

Különös tekintettel a koronavírus-járvány miatt bekövetkezett gazdasági visszaesés okozta vállalkozói nehézségek enyhítésére, az úgynevezett Restart program keretében összesen száz szombathelyi mikrovállalkozás digitális fejlődését támogatja Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A pályázaton azok a helyi mikrovállalkozások, vállalkozók vehetnek részt, akik rendelkeznek  szombathelyi székhellyel vagy telephellyel. Feltétel továbbá a minimum 1, legfeljebb 10 foglalkoztatott, valamint az, hogy a pályázó ne álljon végelszámolás alatt, ne legyen ellene csőd- és felszámolási eljárás, vagy egyéb, a megszüntetésére irányuló, jogszabályban meghatározott eljárás. Elvárás továbbá, hogy a kérelem benyújtásának időpontjában a vállalkozással szemben nem lehet folyamatban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által indított végrehajtási eljárás. Kizárók ok még, ha a pályázó a VMKIK által meghirdetett korábbi (2018) felhívás alkalmával már sikeresen pályázott hasonló digitális fejlesztés támogatásra.

A pályázónak csupán annyit kell vállalnia, hogy a pályázat keretében megvalósítandó honlap fejlesztése során együttműködik a támogató által ugyancsak pályázat keretében kiválasztott szolgáltatóval, a Burkon Kiadó és Sajtóügynökség Bt-vel. Elvárás továbbá, hogy a pályázó részt vegyen egy, a Modern Vállalkozások Programhoz kapcsolható személyes felmérésben, digitális tanácsadáson, illetve a fejlesztés lezárultával kérdőíven válaszoljon a kiírók által feltett, a digitális fejlesztést célzó kérdésekre.

A pályázaton előnyben részesül a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes kamarai tagja, illetve az a vállalkozás, aki vállalja az önkéntes kamarai tagságot.

A támogatást elnyerő vállalkozás egy egyedileg testreszabható saját portfolio oldalt kap. De a fejlesztés mellé díjmentesen jár a saját domain név, e-mail cím és a tárhely is. Ráadásul a domain és e-mail fenntartást két évig finanszírozza a pályázat.

A fejlesztési támogatásra való igényt 2020. október 15-éig vagy a forrás kimerüléséig lehet jelezni a pályázati oldalon (onlinetartalom.hu/palyazat). Érdemes igyekezni, a keretből ugyanis “csak” 100 honlap elkészítése finanszírozható.

A pályázat benyújtására online, postai úton és személyesen is van lehetőség. A pályázat kiírása, illetve a kapcsolódó dokumentumok a fejlesztést végző cég (Burkon Kiadó és Sajtóügynökség Bt.) weboldalán, az onlinetartalom.hu/palyazat címen érhetők el.

A pályázat benyújtásához további információkért ide kell kattintani.

További hírek (10 db)

Programok

Gyerekeknek: Élménynapok az Agorában - Új Élmény Vár!

Helyszín: AGORA - Művelődési és Sportház, Szombathely, Március 15. tér 5.
Időpont: 2020 Augusztus 03. (Hétfő) 07:00

Koncert Simon Krečič karmesterrel (Zene/Koncert)

Bartók Terem (Savaria Szimfonikus Zenekar koncerthelyszíne), Szombathely, Rákóczi F. u. 3.
2020 Augusztus 14. (Péntek) 19:00

Még több Zene/Koncert ...
Madaras Gergely koncertje (Zene/Koncert)

Bartók Terem (Savaria Szimfonikus Zenekar koncerthelyszíne), Szombathely, Rákóczi F. u. 3.
2020 Augusztus 27. (Csütörtök) 19:00

Még több Zene/Koncert ...
NYÁRI ÚSZÓTÁBOR (Gyerekeknek)

Fedett Uszoda és Termálfürdő, Szombathely, Bartók Béla körút 41.
2020 Augusztus 03. (Hétfő) 09:00

Még több Gyerekeknek ...
Vad erdők, vad bércek: A fantom nyomában - Kibővített moziváltozat (6) (Mozi)

AGORA - Savaria Filmszínház, Szombathely, Mártírok tere 1.
2020 Augusztus 03. (Hétfő) 14:30

Még több Mozi ...

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...