Dr. László Győző

Fennállásának 25 éves évfordulóját ünnepelte a Schaeffler Savaria Kft.

Az eseményen dr. Horváth Attila alpolgármester köszöntötte a résztvevőket.

Magyarországon 3 gyárat üzemeltető és közel 5000 főt foglalkoztató globális autóipari és ipari beszállító Schaeffler szombathelyi gyára idén ünnepli 25 éves fennállását. A régió egyik legnagyobb vállalatához méltó nagyszabású rendezvénnyel emlékeztek meg az évfordulóról, több mint 6000 fő vett részt a programon. A vállalatcsoport vezetősége és Szombathely város vezetői mellett meghívást kaptak a vállalat partnerei, munkavállalói és a munkavállalók családtagjai is. Köszöntötték színpadon a 25 éve a Schaefflernél dolgozó munkatársakat is, akik Szigeti Tibor ügyvezetőtől vehettek át ajándékukat.

Az eseményen az ügyvezető elmondta: "víziónk kifejezi múltunkat, eddigi sikereink alapját és meghatározza jövőnket: mi már ma a holnapot építjük. Vállalatunk állandó növekedése rugalmasságunk és fejlesztéseink mellett munkavállalóink elkötelezettségének, nagyszerű csapatmunkájának, vezetőségünk és partnereink támogatásának köszönhető. Remélem, a következő 25 év is hasonló sikerekben gazdag lesz a Schaeffler Savaria Kft. számára. Együtt teszünk sikeres jövőnkért.”

Dr. Horváth Attila alpolgármester beszédében kiemelte: "A mai nap nemcsak a Schaeffler Savaria Kft. és az itt dolgozók, hanem Szombathely városának ünnepe is. Az elmúlt 25 év bebizonyította, hogy a Schaeffler egy biztos bástyája városuknak. A cég követendő példát mutat a gazdasági fejlődésen túl arra, hogyan lehet a mai korban egyszerre fejleszteni és ezzel párhuzamosan élhető, európai színvonalú munkakörülményeket is teremteni a dolgozóik számára. Mindezt pedig a városvezetés törekvéseivel egyetértésben tette és teszi meg a Schaeffler. Biztosíthatom a cég vezetését és a dolgozókat is, hogy a jó kapcsolat ápolását és a közös munkát is tovább fogjuk folytatni a jövőben".

Az eseményen a Food Truck Show által biztosított színes és igényes étel- és italválaszték mellett számos színpadi program és játékelem szórakoztatta az ünneplő vendégeket. A gyerekeket légvárak, az Iszkiri zenekar koncertje, buborék-show és mesekifestő várta. A felnőttek és kisebbek számára is különleges lehetőség volt a Monster Truck élményvezetés, a Hege Show triál- és extrém sort bemutató megtekintése és az óriás ninja park kipróbálása. A nap fénypontja a Unique és az Irie Maffia koncertje volt, DJ Shepherd pedig fergeteges hangulatot varázsolt az ünnepség végére. A vendégek a programokban való részvétel mellett a szelfigép kreatív fotóit vihették haza emlékként, míg a Schaeffler Savaria munkavállalói a nagyszabású rendezvény és az étel- italfogyasztásra jogosító voucherek mellett egy egyedi hátizsákot átvehettek a vállalattól ajándékként a 25 évforduló alkalmából.

Fotó: Nagy Jácint/Savaria Fórum


Galéria (36 db)

További hírek (10 db)

Feltöltve: 2022.09.29
Módosítva: 2022.09.29

Szeptember havi közgyűlés

Szombathely képviselő-testülete 17 napirendi pontot tárgyalt.

Feltöltve: 2022.09.05
Módosítva: 2022.09.05

Tanévnyitó a PTE Egészségtudományi Karának Szombathelyi Képzési Központjában

A szombathelyi ünnepségen dr. László Győző alpolgármester köszöntötte a város nevében a diákokat.

Feltöltve: 2022.09.01
Módosítva: 2022.09.03

A 2022/23-as szezon mezbemutatóját tartotta az SZKKA

Szeptember első hétvégéjén kezdik a női kézilabdacsapat a szezont.

Programok

Zene/Koncert: NIKOLA TESLA - VÉGTELEN ENERGIA

Helyszín: Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
Időpont: 2023 Február 17. (Péntek) 19:00

Egészségben a Jövő! - II. Szombathely2030 konferencia és startup ötletverseny (Előadás/Kiállítás)

AGORA Szombathelyi Kulturális Központ, Szombathely, Március 15. tér 5.
2022 Október 11. (Kedd) 09:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
King - Egy kis oroszlán nagy kalandja (12) (Mozi)

AGORA - Savaria Filmszínház, Szombathely, Mártírok tere 1.
2022 Október 02. (Vasárnap) 14:00

Még több Mozi ...
Családi legendák (6) (Mozi)

AGORA - Savaria Filmszínház, Szombathely, Mártírok tere 1.
2022 Október 02. (Vasárnap) 14:45

Még több Mozi ...

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...