Intézményi fejlesztések

TÁMOP-3.13.-11/2-2012-0045 számú, a „Kanizsai Dorottya Gimnázium a természettudományos oktatásért” című pályázat - „Öveges Program”

Az Új Széchenyi Terv keretén belül a Nemzeti Erőforrás Minisztérium a Társadalmi megújulás Operatív Programban „A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása a közoktatásban” címmel pályázatot hirdetett önkormányzatok számára. A pályázat célja olyan modern technológiával felszerelt, a korszerű pedagógiai szemléltetés igényeinek megfelelő fizika/kémia/biológia szaktantárgyak oktatását segítő iskolai laboratórium kialakítása, amely több iskola tanulóit és szaktanárait képes fogadni.

A TÁMOP-3.1.3-11/2 kódszámú pályázat célja a konkrét intézkedések szempontjából kettős. Egyrészt a pályázó által meghatározott, emelt óraszámú természettudományos képzést biztosító középiskolában egy korszerű laboratórium kialakítása, a tárgyi eszközök beszerzése, beüzemelése, a fejlesztés helyszínének fizikai szempontból történő alkalmassá tétele, másrészt az eszközök szakszerű felhasználására vonatkozó tudás átadása, megszerzése, az érintettek képzése, a kísérletezést és egyéb korszerű módszertani interakciókat alkalmazó tanulási módszerek elterjesztése, új tananyagok fejlesztése.

A támogatás mértéke: a projekt elszámolható összes költségének 100 %-a, azaz a megvalósításhoz önerőt nem kell biztosítani.

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2012. december 28-án vette kézhez az ESZA Nonprofit Kft támogató levelét, melyben arról értesítik az Önkormányzatot, hogy 320 519 513,- Ft összegű támogatásban részesült a TÁMOP-3.13.-11/2-2012-0045 számú, a „Kanizsai Dorottya Gimnázium a természettudományos oktatásért” című pályázat keretében.

A projekt elszámolható költségei között szerepelnek a jelen közbeszerzési eljárás tárgyát képező projektasszisztens, műszaki projektasszisztens és pénzügyi vezető szolgáltatások. A szolgáltatások fedezete tehát a projektben rendelkezésre áll.

Programok

Előadás/Kiállítás: RAKAT - Válogatás az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék hallgatóinak munkáiból

Helyszín: AGORA - Savaria Filmszínház, Szombathely, Mártírok tere 1.
Időpont: 2021 Május 10. (Hétfő) 16:00

Koncert Vajda Gergellyel (Zene/Koncert)

Bartók Terem (Savaria Szimfonikus Zenekar koncerthelyszíne), Szombathely, Rákóczi F. u. 3.
2021 Május 12. (Szerda) 19:00

Még több Zene/Koncert ...
Térítésmentes egészségtanácsadás az EFI-ben! (Előadás/Kiállítás)

Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda (EFI), Szombathely, Nádasdy Ferenc u. 4.
2021 Május 11. (Kedd) 09:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
"Fitten anyaként" térítésmentes torna kurzus (Előadás/Kiállítás)

Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda (EFI), Szombathely, Nádasdy Ferenc u. 4.
2021 Május 11. (Kedd) 14:30

Még több Előadás/Kiállítás ...
Térítésmentes talajtorna foglalkozás! (Előadás/Kiállítás)

Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda (EFI), Szombathely, Nádasdy Ferenc u. 4.
2021 Május 11. (Kedd) 18:30

Még több Előadás/Kiállítás ...

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...