Felhívások

NYUGAT-DUNÁNTÚLI JOGpontok

Érvényes: 2021.05.20 - 2021.12.31

A személyes jogsegély-szolgáltatást biztosító JOGpontok irodák nyitvatartásáról a régiós aloldalakon tájékozódhatnak.
JOGpontok projektek

 

A regionális és összehangolt JOGpontok projektek ingyenes jogi segítséget nyújtanak a munka világában és európai uniós támogatással valósulnak meg. A jogsegély-szolgáltatás teljesen díjtalan és anonim, személyes adatait kérjük, ne adja meg a segítségnyújtás során!

A JOGpontok projektek kizárólag a Jogsegélyszolgálat területei menüpontban (munkajog, cégjog, TB, adójog) leírt témákban biztosítják a válaszadást.

A szolgáltatás igénybevételének módjáról az egyes jogsegélyformák alatt (telefonos jogsegély, jogsegély e-mailben, chates jogsegély, JogÁsz Napok) tájékozódhat.

INGYENES Telefonos - 06-80-77-88-00 - jogsegélyszolgálatunk hétfőtől vasárnapig 09:30-19:30 között áll rendelkezésre.

INGYENES Chates jogsegélyszolgálatunk hétfőtől szombatig 16:00-20:00 között vehető igénybe.

INGYENES E-mailes jogsegélyszolgálatunkra bámikor írhat, 2 munkanapon belül választ kap.

Applikáción keresztül is felteheti kérdéseit:

Telepítse most Androidra ide kattintva!
Telepítse most iOS-re ide kattintva!

Kövessen minket a Facebookon!

Már innen is tájékozódhatnak az aktuális hírekről. Elérhetősége:
Tovább a JOGpontok Facebook-oldalára

 

A projekteket működtető országos munkáltatói érdekképviseletek és szakszervezetek – ÁFEOSZ-COOP Szövetség, IPOSZ, OKISZ, KISOSZ, Munkástanácsok Országos Szövetsége, ÉSZT, LIGA Szakszervezetek – gyakorlott jogászokkal dolgozó rendszert állítottak fel, amelyben több formában vehető igénybe szolgáltatás, így személyesen vagy akár elektronikusan is kaphat segítséget jogi kérdése, problémája kezelésében. Kollektív munkajogi viták elrendezésében pedig a Munkaügyi tanácsadó és Vitarendezési Szolgálat vehető igénybe 2019.07.01-től a projektek keretében (a szolgáltatásokról bővebb információt a www.munkaugyivitarendezes.hu honlapon találhat).

Jelen honlap akadálymentesített, így a szolgáltatásokat látáskárosultak is könnyen igénybe vehetik, amennyiben a honlap jobb felső sarkában ezen opciót kiválasztják.

 

A szervezet bemutatása

Munkástanácsok Országos Szövetsége

A Munkástanácsok Országos Szövetsége (Munkástanácsok) 1990-es megalakulása óta szereplője a makroszintű munkaügyi kapcsolatoknak. Jelenleg is tagja az országos érdekegyeztető fórumoknak, így a tervezett projekt szempontjából kiemelten érintett Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanácsnak (NGTT), a Versenyszféra és Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF), és az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanácsnak (OKÉT) is. A Munkástanácsok kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik, és aktív szerepet vállal a nemzetközi szervezetek munkájában: tagja a Kereszténydemokrata Munkások Európai Szövetségének (EUCDW), az Európai Szakszervezeti Szövetségnek (ETUC- European Trade Union Confederation), a Munkavállalói Kérdések Európai Központjának (EZA) részt vesz továbbá a Nemzetközi Munkaügyi Szervezetben (ILO) folytatott munkavállalói érdekképviseleti munkában.

A Munkástanácsok szervezetei a nemzetgazdaság legkülönbözőbb ágazataiban vannak jelen a közszféra, a közszolgáltatások és a versenyszféra területén (pl. közlekedés, bánya-és olajipar, rendvédelem, feldolgozóipar, egészségügy, oktatás stb.), emellett megyei szervezeti hálózata és szervezeti struktúrája segíti az országos érdekvédelmi tevékenységet.

  • Érdekképviseleti munkáját hazai és nemzetközi szinten is elismert szakértői csoportja segíti, akik közül többen európai szintű érdekegyeztető vagy szakmai testületek munkájában is részt vesznek.

  • A Munkástanácsok nyílt és következetes, szakmailag indokolt követeléseket fogalmaz meg. A párbeszéd híveként megállapodásokra törekszik szociális partnereivel az érdekegyeztetés különböző szintjein.

  • A Munkástanácsok tagjai önálló jogi személyiséggel rendelkező munkavállalói érdekképviseletet ellátó tagszervezetek. Megyei és ágazati szövetségei jelenlétükkel az egész országot lefedik, működésükkel a regionális és ágazati fórumokon való hazai és nemzetközi képviselet mellett, a tagszervezetek eredményesebb munkájához szakmai (jogi, érdekvédelmi, közgazdasági stb.) segítséget nyújtanak. A Munkástanácsok Országos Szövetsége alapszervezethez csatlakozott tagjai számára országos lefedettséggel munkajogi segélyszolgálatot biztosít.

További felhívások (0 db)

Programok

Előadás/Kiállítás: Térítésmentes Kismama torna kurzus

Helyszín: Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda (EFI), Szombathely, Nádasdy Ferenc u. 4.
Időpont: 2021 December 02. (Csütörtök) 10:30

VÁROSI TEKEBAJNOKSÁG SORSOLÁSA 2021-2022. (Sport)

VAOSZ tekepálya, Szombathely, Fő tér 14/B.
2021 November 01. (Hétfő) 17:00

Még több Sport ...
Hibás Ron (12) (Mozi)

Cinema City, Savaria Plaza, Szombathely, Körmendi út 52-54
2021 November 28. (Vasárnap) 10:00

Még több Mozi ...
„Mindenből csönd lesz és közelség” (Zene/Koncert)

Berzsenyi Dániel Könyvtár (BDK), Szombathely, Dr. Antall József tér 1.
2021 November 28. (Vasárnap) 10:00

Még több Zene/Koncert ...
Fókaszív (Színház/Tánc)

Mesebolt Bábszínház - Kamaraterem, Szombathely, Ady Endre tér 5.
2021 November 28. (Vasárnap) 10:00

Még több Színház/Tánc ...

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...