Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF)

 

A veszélyhelyzet eltörlése után a szokott időben, a közgyűlés utáni pénteken újra összeült a KEF tagság, hogy folytassa a megkezdett munkát. A 2020. évi programtervezetet felül kellett vizsgálni, mivel voltak olyan programok, amik megvalósítása már nem lehetséges. Az egyik, a Reményik Suliszínház Kamaszok című szerkesztett játéka, amit a szombathelyi Reményik Evangélikus Általános és Művészeti Iskola végzős színjáték tanszakosai, középiskolás diákjai adnak elő. Sokuknak véget értek a középiskolai évek, az új generáció pedig új előadással fog kijönni, így ezt a programtervezetből ki kellett venni. A másik kieső program a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat által szervezett budapesti kirándulás a "Köztes Átmenetek" kiállításra.

Programokról:

Az új, elfogadott programok közül még ebben a félévben megvalósulhat az Agora Szombathelyi Kulturális Központ két műsora:

2020. 07. 29, 19:00 Slam Poetry – Bárány Bence és Mészáros Péter: Félkövérdőlt, valamint a Felzárkózunk – digitális műhelymunka szakembereknek. Emellett a Vas Megyei Család, Esélyteremtő És Önkéntes Ház 2020. augusztus 7. péntek 17:00 – 23:00 között Kortárs mozdulj! – „Szünidei ifjúsági délután az Óperint utcában” elnevezéssel kábítószerügyi prevenciót, közösségfejlesztést, valamint a szabadidő hasznos eltöltését szolgáló ifjúsági rendezvényt szervez a városban élő, 12-25 év közötti fiatalok számára. A programban szerepel páros asztalitenisz és páros csocsó bajnokság. A sportprogramokon résztvevő csapatokat a rendezvények végén oklevelekkel, érmekkel, ajándékcsomagokkal jutalmazzák. Zárásként pedig közös Bajnokok Ligája meccsnézést terveznek.

 

A többi program megvalósítása az év második felére tevődik át, melyek között megtalálhatóak a prevenciós programok mellett kirándulások, parti szerviz és egy Nagy Jonatán előadás is.

Részletek itt olvashatók:

http://www.kef.hu/forum/szombathely/tartalom/programok-109/2020-148

http://www.kef.hu/forum/szombathely/tartalom/dokumentumok-110

 

Logópályázat inforáció:

A logópályázatról is döntés született. A KEF tagság ezúton is köszöni az aktív részvételt a pályaművek beküldőinek! Nagyon kreatív és fantáziadús rajzok érkeztek, bár nem feltétlenül logó kategóriában, ezért a tagság úgy döntött, a beérkezett pályaműveket rajzpályázatként bírálja el. Az eredményhirdetés a tervek szerint egy KEF kitelepülés során, 2020. augusztus 20.-án lesz a Szedreskertben. A pályázókat természetesen értesítjük erről.

Ezzel párhuzamosan új logópályázatot hirdet, ezúttal „profiknak” és műkedvelő amatőröknek. 

 

KEF információk:

 

KEF elérhetőségek:

Programok

Előadás/Kiállítás: Térítésmentes Anya torna kurzus!

Helyszín: Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda (EFI), Szombathely, Nádasdy Ferenc u. 4.
Időpont: 2021 Január 25. (Hétfő) 14:30

Térítésmentes Kismama torna kurzus! (Előadás/Kiállítás)

Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda (EFI), Szombathely, Nádasdy Ferenc u. 4.
2021 Január 27. (Szerda) 10:30

Még több Előadás/Kiállítás ...
Beszélgessünk! Mondd el, mi van Veled … (Előadás/Kiállítás)

Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda (EFI), Szombathely, Nádasdy Ferenc u. 4.
2021 Január 27. (Szerda) 13:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
Herényi Heti Piac - a tizenkilencedik piaci nap! (Egyebek)

Gyöngyöshermán-Szentkirály Sportcentrum, Szombathely, Bogáti utca 74.
2021 Január 22. (Péntek) 13:00

Még több Egyebek ...
Szombathelyi Egyetem - CVSE Vulkánfürdő (Sport)

Egyetemi Sportcsarnok, Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.
2021 Január 22. (Péntek) 18:30

Még több Sport ...

Szombathelypont.hu mobilalkalmazás Androidra és IOS-re

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...