Önkormányzati

Pályázati felhívás - Családok Karácsonya 2017.

Érvényes: 2017.09.29 - 2017.10.31

„Szombathely Szent Márton városa” Jóléti Alapítványa pályázatot hirdet a városban élő szociálisan hátrányos helyzetű – szegény, sérült, idős, gyermek – személyeket és családokat támogató helyi civil szervezetek, vagy országos szervezetek helyi csoportjai részére. Az Alapítvány a „Családok Karácsonya 2017” program keretében tartós élelmiszerekből állít össze egységcsomagokat, és a civil szervezetek e csomagok szétosztására pályázhatnak, a pályázatban tehát azt kell közölni, hogy hány csomagot szeretnének szétosztani. Egy szervezet csak egy pályázatot nyújthat be.

Szombathely, 2017. szeptember 25.

Hamza István
a Kuratórium elnöke

A pályázat benyújtásának módja: A pályázatokat benyújtani kizárólag – Szombathely város honlapján www.szombathely.hu/ugyintezes/ menüpontban elérhető – a Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszerébe (a továbbiakban JATR) történő bejelentkezést követően, a pályázati dokumentáció kitöltésével lehet.

Azon pályázóknak, akik a JATR rendszerben idén már regisztráltak, ismételten nem kell regisztrálniuk. A JATR rendszerbe való bejelentkezés során korábban használt felhasználó névvel és jelszóval tudnak most is bejelentkezni.

Azon szervezetek, akik még nem regisztráltak, regisztrálniuk kell a www.szombathely.hu honlapon található Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszere, Regisztráció menüpontja segítségével.

A regisztráció során szükséges az alábbi kötelező mellékletek feltöltése (pdf. formátumban):

  • A szervezet aláírt, hatályos alapdokumentuma (alapító okirata, alapszabálya)
  • 30 napnál nem régebbi bírósági /cégbírósági bejegyzést igazoló kivonat (bírósági kivonat),
  • 30 napnál nem régebbi hitelesített banki aláírási minta/címpéldány.

Javasoljuk a fentiekben felsorolt dokumentumokat a regisztráció megkezdése előtt beszerezni.

A regisztráció elfogadása után az Alapítványtól e-mailben kapott felhasználónévvel és jelszóval kell belépni a Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszere felületre, ahol benyújthatóvá válik a pályázat.

A pályázati űrlap az alábbi elérési útvonalon érhető el: Támogatások/Pályázatok/Jóléti Alapítvány pályázat

A regisztrációhoz és a pályázat kitöltéséhez az önkormányzat munkatársai a JATR rendszerben megadott elérhetőségen adnak segítséget.

A pályázat tartalmi követelményei: A pályázatban közölni kell a pályázat részletes leírását, milyen célcsoportot kívánnak támogatni és milyen módon osztják ki a csomagokat?

A benyújtott pályázati dokumentáció térjen ki annak ismertetésére, hogy a csomagokat milyen hátrányos helyzetű személyeknek és családoknak kívánják átadni. Költségvetés helyett a pályázat során elnyerni kívánt csomagok darabszámát kell megadni.

Az Alapítvány a nyertes pályázóval támogatási szerződést köt, amelyben a pályázónak kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a Jóléti Alapítvány logójával ellátott csomagokat adja át a támogatásban részesülőknek.

A támogatás felhasználásáról készítendő beszámolóhoz a csomagok átvételét igazoló aláíró lap másolatát, esetleg az átadást dokumentáló fényképeket is mellékelni kell.

Határidők: A pályázat benyújtható 2017. október 11. napjától október 31. napján éjfélig.

A pályázat elbírálásának eredményéről 2017. november 15-től lehet tájékozódni a JATR rendszerben, és ekkor ad összefoglaló tájékoztatást a Jóléti Alapítvány Kuratóriuma.

A sikeresen pályázó szervezetek a támogatási szerződéseket 2017. december 18-án a csomagok átvételekor írhatják alá a Városházán 13 – 15 óra között. Az aláírásra hozzanak bélyegzőt, és szervezzék meg a csomagjaik elszállítását is.

A pályázott csomagokat 2017. december 18-a és 2017. december 31-e között kell kiosztani. A csomagok átvételét névsor felfektetésével és annak a támogatásban részesülő aláírásával kell igazolni. Javasoljuk, hogy a csomagok átadásakor készüljenek fényképfelvételek.

A támogatás felhasználásáról szóló elszámolást – rövid szöveges beszámolót, az aláíró lapok másolatát, és ha készültek fényképek, akkor azokat is – elektronikus úton 2018. január 11-én, csütörtökön 12 óráig kell benyújtani (JATR rendszeren keresztül).

További felhívások (0 db)

Programok

Sport: BC Körmend - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Helyszín: Körmend Városi Sportcsarnok, Körmend, Kossuth Lajos utca 36
Időpont: 2017 Október 21. (Szombat) 18:00

AVUS–Vasas (Sport)

Fedett Uszoda és Termálfürdő, Szombathely, Bartók Béla körút 41.
2017 Október 21. (Szombat) 18:00

Még több Sport ...
Amazing Grace - A Ramat-Gani Kamarakórus koncertje Szombathelyen (Zene/Koncert)

Bartók Terem (Savaria Szimfonikus Zenekar koncerthelyszíne), Szombathely, Rákóczi F. u. 3.
2017 Október 29. (Vasárnap) 18:00

Még több Zene/Koncert ...
Szép Ernő: Vőlegény (Színház/Tánc)

Weöres Sándor Színház - Nagyszínpad, Szombathely, Akacs M. u. 7.
2017 Október 21. (Szombat) 19:00

Még több Színház/Tánc ...
Rapülők Koncert Szombathely (Zene/Koncert)

Sugár úti Sportcentrum Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
2017 Október 22. (Vasárnap) 19:00

Még több Zene/Koncert ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...