Önkormányzati

Pályázati felhívás 2019.- „Szombathely Szent Márton városa” Jóléti Alapítványa

Érvényes: 2019.05.08 - 2019.05.27

„Szombathely Szent Márton városa” Jóléti Alapítványa pályázatot hirdet a városban élő szociálisan hátrányos helyzetű – szegény, sérült, idős, gyermek – személyeket és családokat támogató helyi civil szervezetek, vagy országos szervezetek helyi csoportjai részére.

A pályázó szervezet vagy olyan – 2019. május 15-e utáni – programokhoz kérhet támogatást, amelyeket a hátrányos helyzetű személyek részére szerveznek, vagy a látókörükben élő rászorulók közvetlen támogatásához. A benyújtott pályázati dokumentáció térjen ki annak ismertetésére, hogy a támogatások milyen formában jutnak el közvetlenül a célszemélyekhez, és ennek megtörténtét majd a beszámolóban is részletezzék. A pályázó a benyújtott kérelmével több programja megvalósításához is kérhet támogatást, de egy szervezet csak egy pályázatot nyújthat be. Egy pályázattal legfeljebb 300 ezer forint támogatás nyerhető el.

Szombathely, 2019. május 8.

Hamza István
a Kuratórium elnöke

 

A pályázat benyújtásának módja:

A pályázatokat benyújtani kizárólag – Szombathely város honlapján www.szombathely.hu/ugyintezes/ menüpontban elérhető – a Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszerébe (a továbbiakban JATR) történő bejelentkezést követően, a pályázati dokumentáció kitöltésével lehet.

A pályázat benyújtásának feltétele, hogy a szervezet regisztráljon a JATR-ben. Azon szervezeteknek, amelyek ezt az elmúlt évben megtették idén is meg kell újítani regisztrációjukat. Regisztrálni tehát minden évben újból kell, de évenként csak egyszer. Regisztrálni minden évben január 10-e után lehet, legkésőbb a pályázat benyújtása előtt két nappal.

Regisztrálni a www.szombathely.hu honlapon található Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszere, Regisztráció menüpontja segítségével lehet.

A regisztráció során szükséges az alábbi kötelező mellékletek feltöltése (pdf. formátumban):

  • A szervezet aláírt, hatályos alapdokumentuma (alapító okirata, alapszabálya)
  • 30 napnál nem régebbi bírósági /cégbírósági bejegyzést igazoló kivonat (bírósági kivonat),
  • 30 napnál nem régebbi hitelesített banki aláírási minta/címpéldány.

Javasoljuk a fentiekben felsorolt dokumentumokat a regisztráció megkezdése előtt beszerezni.

A regisztráció elfogadása után az Alapítványtól e-mailben kapott felhasználónévvel és jelszóval kell belépni a Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszere felületre, ahol benyújthatóvá válik a pályázat.

A pályázati űrlap az alábbi elérési útvonalon érhető el:

Támogatások/Pályázatok/Jóléti Alapítvány pályázat

A regisztrációhoz és a pályázat kitöltéséhez az önkormányzat munkatársai a JATR rendszerben megadott elérhetőségen adnak segítséget.

A pályázat tartalmi követelményei:

A pályázatban közölni kell a pályázat részletes leírását, milyen célcsoportot kívánnak támogatni és a támogatási igény felhasználására vonatkozó részletes költségvetés tervezetét. A költségvetésben egyértelműen jelölni kell, mely költségeket biztosítja a szervezet saját forrásból és melyekre igényel támogatást?

Az Alapítvány a nyertes pályázóval támogatási szerződést köt, amelyben a pályázónak kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a megvalósítás során megjeleníti azt a tényt, hogy programjához a Jóléti Alapítványtól kapott támogatást.

A támogatás felhasználásáról a program megvalósítását követően, de legkésőbb az alábbiakban megadott határidőig beszámolót kell készíteni és elektronikusan be kell nyújtani. Célszerű a program megvalósítását dokumentáló fényképeket is mellékelni. A pénzügyi elszámolást – hitelesített számlamásolatokat – az elektronikus feltöltés mellett papír alapon is be kell nyújtani.

Határidők:

A pályázat benyújtható 2019. május 16-án 16 órától május 27-én 24 óráig.

A pályázat elbírálásának eredményéről 2019. június 3-tól lehet tájékozódni a JATR rendszerben, és ekkor ad összefoglaló tájékoztatást a Jóléti Alapítvány Kuratóriuma.

A támogatási szerződéseket 2019. június 13-án 13 órától június 14-én 12 óráig lehet aláírni a Városházán, a földszinti aulában, a Civil Sarokban. A támogatási szerződés aláírását követően 8 napon belül utaljuk az elnyert támogatást.

A pályázott programokat 2019. december 1-je előtt kell megvalósítani. Javasoljuk, hogy a programokon készüljenek fényképfelvételek.

A támogatás felhasználásáról szóló beszámolót – rövid szöveges beszámolót, a hitelesített számlamásolatokat, és ha készültek fényképek, akkor azokat is – elektronikus úton legkésőbb 2020. január 9-én, csütörtökön 24 óráig kell benyújtani (JATR rendszeren keresztül). A papír számlamásolatok beadásának legvégső időpontja 2020. január 13. 11 óra.

További felhívások (0 db)

Programok

Gyerekeknek: GYEREKNAPI DIÁK LABDARÚGÓ TORNA

Helyszín: Haladás Sportkomplexum , Szombathely, Rohonci út 3.
Időpont: 2019 Május 24. (Péntek) 10:00

Kismamatorna VII. kurzus (Előadás/Kiállítás)

Szombathely és Járása EFI, Szombathely, Nádasdy F. u. 4.
2019 Május 22. (Szerda) 09:30

Még több Előadás/Kiállítás ...
Haladás 100 - Atlétika szakosztály - dokumentumkiállítás (Előadás/Kiállítás)

Berzsenyi Dániel Könyvtár (BDK), Szombathely, Dr. Antall József tér 1.
2019 Május 22. (Szerda) 10:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
Kerekítő Mondókás Móka (Gyerekeknek)

AGORA - Művelődési és Sportház - 11-es terem, Szombathely, Március 15. tér 5.
2019 Május 22. (Szerda) 10:00

Még több Gyerekeknek ...
Felolvasás az Időskorúaknak (Előadás/Kiállítás)

Időskorúak Gondozóháza, Szombathely, Pozsony u. 47.
2019 Május 22. (Szerda) 10:30

Még több Előadás/Kiállítás ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...