Önkormányzati

Pályázati felhívás 2017. „Szombathely Szent Márton városa”

Érvényes: 2017.04.03 - 2017.05.05

Jóléti Alapítványa pályázatot hirdet a városban élő szociálisan hátrányos helyzetű – szegény, sérült, idős, gyermek – személyeket és családokat támogató helyi civil szervezetek, vagy országos szervezetek helyi csoportjai részére.

Az Alapítvány olyan programokhoz tud támogatást adni, amelyeket a hátrányos helyzetű személyek részére szerveznek. A benyújtott pályázati dokumentáció térjen ki annak ismertetésére, hogy a támogatások milyen formában jutnak el közvetlenül a célszemélyekhez, és ennek megtörténtét majd a beszámolóban is részletezzék. A pályázó a benyújtott kérelmével több programja megvalósításához is kérhet támogatást, de egy szervezet csak egy pályázatot nyújthat be. Egy pályázattal legfeljebb 300 ezer forint támogatás nyerhető el.

Szombathely, 2017. április 3.

Hamza István - a Kuratórium elnöke

A pályázat benyújtásának módja:

A pályázatokat benyújtani kizárólag – Szombathely város honlapján www.szombathely.hu/ugyintezes/ menüpontban elérhető – a Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszerébe (a továbbiakban JATR) történő bejelentkezést követően, a pályázati dokumentáció kitöltésével lehet.

A pályázat benyújtásának feltétele, hogy a szervezet regisztráljon a JATR-ben. Azon szervezeteknek, amelyek ezt az elmúlt évben megtették idén is meg kell újítani regisztrációjukat. Regisztrálni tehát minden évben újból kell, de évenként csak egyszer. Regisztrálni minden évben január 10-e után lehet, legkésőbb a pályázat benyújtása előtt két nappal.

Regisztrálni a www.szombathely.hu honlapon található Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszere, Regisztráció menüpontja segítségével lehet.

A regisztráció során szükséges az alábbi kötelező mellékletek feltöltése (pdf. formátumban):

  • A szervezet aláírt, hatályos alapdokumentuma (alapító okirata, alapszabálya)
  • 30 napnál nem régebbi bírósági /cégbírósági bejegyzést igazoló kivonat (bírósági kivonat),
  • 30 napnál nem régebbi hitelesített banki aláírási minta/címpéldány.

Javasoljuk a fentiekben felsorolt dokumentumokat a regisztráció megkezdése előtt beszerezni.

A regisztráció elfogadása után az Alapítványtól e-mailben kapott felhasználónévvel és jelszóval kell belépni a Jóléti Alapítvány Támogatási Rendszere felületre, ahol benyújthatóvá válik a pályázat.

A pályázati űrlap az alábbi elérési útvonalon érhető el:

Támogatások/Pályázatok/Jóléti Alapítvány pályázat

A regisztrációhoz és a pályázat kitöltéséhez az önkormányzat munkatársai a JATR rendszerben megadott elérhetőségen adnak segítséget.

A pályázat tartalmi követelményei:

A pályázatban közölni kell a pályázat részletes leírását, milyen célcsoportot kívánnak támogatni és a támogatási igény felhasználására vonatkozó részletes költségvetés tervezetét. A költségvetésben egyértelműen jelölni kell, mely költségeket biztosítja a szervezet saját forrásból és melyekre igényel támogatást?

Az Alapítvány a nyertes pályázóval támogatási szerződést köt, amelyben a pályázónak kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a megvalósítás során megjeleníti azt a tényt, hogy programjához a Jóléti Alapítványtól kapott támogatást.

A támogatás felhasználásáról a program megvalósítását követően, de legkésőbb az alábbiakban megadott határidőig beszámolót kell készíteni és elektronikusan be kell nyújtani. Célszerű a program megvalósítását dokumentáló fényképeket is mellékelni. A pénzügyi elszámolást – hitelesített számlamásolatokat – az elektronikus feltöltés mellett papír alapon is be kell nyújtani.

Határidők:

A pályázat benyújtható 2017. április 10-től május 5-én 24 óráig.

A pályázat elbírálásának eredményéről 2017. május 12-től lehet tájékozódni a JATR rendszerben, és ekkor ad összefoglaló tájékoztatást a Jóléti Alapítvány Kuratóriuma.

A pályázott programokat 2017. december 11-e előtt kell megvalósítani. Javasoljuk, hogy a programokon készüljenek fényképfelvételek.

A támogatás felhasználásáról szóló beszámolót – rövid szöveges beszámolót, a hitelesített számlamásolatokat, és ha készültek fényképek, akkor azokat is – elektronikus úton legkésőbb 2018. január 11-én, csütörtökön 24 óráig kell benyújtani (JATR rendszeren keresztül). A papír számlamásolatok beadásának legvégső időpontja 2018. január 12. 11 óra.

További felhívások (0 db)

Programok

Zene/Koncert: 15. Herényi Virágút

Helyszín: Szombathely-Herény (a Béke tértől a Bertalanffy Miklós utcáig), Szombathely, Bertalanffy Miklós utca
Időpont: 2017 Április 29. (Szombat) 10:00

Szent György-napi vásár (Gyerekeknek)

Vasi Skanzen, Szombathely, Árpád út 30.
2017 Április 22. (Szombat) 10:00

Még több Gyerekeknek ...
EGY DARABOT A SZÍVEMBŐL (Zene/Koncert)

AGORA - Művelődési és Sportház, Szombathely, Március 15. tér 5.
2017 Április 26. (Szerda) 19:00

Még több Zene/Koncert ...
Föld napi programok (Gyerekeknek)

Csónakázó tó, Szombathely, Kenderesi út
2017 Április 24. (Hétfő) 07:00

Még több Gyerekeknek ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...