Önkormányzati hírek

2013.01.23 00:00

A hagyományokhoz híven idén is az Agora Művelődési és Sportház adott otthont a Magyar Kultúra Napja alkamábol rendezett díjkiosztó gálának. A díjazottakat dr. Puskás Tivadar  polgármester, Lazáry Viktor alpolgármester, dr. Takátsné dr. Tenki Mária tanácsnok köszöntötte. Idén Szommer Ildikó, Trajbár Balázs László és Csonka Tamás kapott elismerést a Magyar Kultúra Napja alkalmából. A gálán fellépett Molnár Piroska, a Nemzet Színésze, valamint a Varidance tánccsoport is.

Vasárnap a Székesegyházban emlékeztek meg a 1710-ben a városban pusztító pestisjárványról. A  8 hónapig tartó vészt követően, Fábián és Sebestyén ünnepén mérséklődött a járvány, és az életben maradt hívek megfogadták, hogy kápolnát építenek illetve minden évben gyertyás körmenetet tartanak január 20-án, a szentek ünnepén. A  fogadalomnak megfelelően tartották meg Szombathelyen Császár István plébános vezetésével a szentmisét, amelyen jelen volt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú város polgármestere, dr. Takátsné dr. Tenki Mária tanácsnok és több önkormányzati képviselő.

Az SOS Gyermekfalu Alapítvány és a szombathelyi önkormányzat együttműködési megállapodása alapján az önkormányzat bérlakásokkal támogatja azokat a fiatalokat, akik elmltlak 21 évesek, ezért nem lehetnek már a Séi Ifjúsági Otthon lakói.  2012-ben az ötödik ilyen  bérlakás adta át dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere  Vajda Gézának. A lakásátadó ünnepségen Szakály Gábor tanácsnok,a szociális és családügyi bizottság elnöke kijelentette: példaértékű az alapítvány és az önkormányzat kapcsolata.

Az Agora Szombathelyi Kulturális Központ Agora szalonja volt a helyszíne az intézmény évindító sajtótájékoztatójának. A média képviselőit dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere, Lazáry Viktor alpolgármester és Parais István igazgató tájékoztatta a 2013-as tervekről és  a tavaszi műsorkínálatról. A sajtótájékoztatón Lazáry Viktor ismertette az önkormányzat Agora-pályázatát, melynek keretében kívül-belül teljesen megújulhat a Sportház.

Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzatának képviseletében Molnár Miklós alpolgármester köszöntőjében hangsúlyozta: a koncentrált mechatronikai képzésnek a helyszíne jelenik meg a szakközépiskolában egyetértésben a cégek kívánalmaival, az oktatók akaratával. Minden abba az irányba mutat, amit annak idején megfogalmaztunk, hogy a cégek, az oktatási intézmények és a város közreműködésvel tudjuk sikerre vinni ezt az egész programot. A 8 millió forintos eszközbeszerzésből nem csak az iskola, de a város multicégei is profitálhatnak, hiszen több képzettebb szakember jelenik meg a munkaerőpiacon.  

A hagyományokhoz híven a Megyebállal elkezdődött a báli szezon Szombathelyen. A Pannonia étteremben megtartott rendezvényen éjfélkor ismertették, hogy a kuratórium döntése alapján az Év vasi embere címet 2012-ben Petró János, a Savaria Szimfonikus Zenakar alapítója és Mérei Tamás a zenekar jelenlegi menedzsere érdemelte ki. A nyerteseknek dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is gratulált.

Egykori katonák, hozzátartozók, barátok rótták le tiszteletüket a Don- kanyarban elesett katonák és a több tízezer sérült emléke előtt péntek délelőtt a szombathelyi Martineum Felnőttképző Akadémia udvarán lévő pápai keresztnél. Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzata nevében dr. Puskás tivadar polgármester helyezte el a mécsest és az emlékezés virágját a pápai keresztnél.

A tartaléklistáról a támogatott projektek közé került és 127 millió forintos uniós támogatást nyert el a Gyöngyöshermán és Gyöngyösszőlős között megépülő, mintegy 3 kilométer hosszúságú kerékpárút. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere és dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője jelentette be a hírt  a Városházán tartott sajtótájékoztatón, ahol elmondták: miután elkészül az új útszakasz, a biciklisek Szombathelyen észak-déli irányban teljes egészében kerékpárúton kelhetnek majd át.

Kiemelkedően dolgozó rendőröket jutalmaztak szerdán délelőtt a Szombathelyi Rendőrkapitányságon. Tavaly Szombathely Megyei Jogú Város közgyűlése elfogadta, hogy a város költségvetéséből 10 millió forintot ad át a Szombathelyi Rendőrkapitányságnak. Ezt az összeget a rendőrség a szombathelyi nagyrendezvények biztosítására, illetve a kiválóan teljesítő dolgozók jutalmazására fordíthatja. Ezúttal 17 rendőr kapott jutalmat. A jutalmat és elismerő oklevelet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Horváth Csaba, a bűnmegelőzési, közbiztonság és közrendvédelmi bizottság elnöke adta át a rendőröknek. Az ünnepségen Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzatának  képviseletében részt vett Szakály Gábor tanácsnok is. 

2013 első munkanapjának délelőttjén ünnepélyesen felavatták a Szombathelyi Járási Hivatalt. Először Harangozó Bertalan, a Vas Megyei Kormányhivatal vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város  polgármestere méltatta a közigazgatási reform keretében felálló új járási rendszert. Emlékeztetett rá, hogy hogy a Szombathelyi Járási Hivatal dolgozóinak fele a Polgármester Hivatal köztisztviselője volt, mielőtt az újonnan felálló Szombathelyi Járási Hivatal kormánytisztviselője lett. Az ünnepségen Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzatát Lazáry Viktor alpolgármester, dr. Takátsné dr. Tenki Mária tanácsnok és Szakály Gábor tanácsnok képviselte. Az ünnepség az egyházak képviselőinek ökumenikus áldásával ért véget.

A hagyományokhoz híven zajlott a 2012-es évbúcsúztató a szombathelyi Fő téren. Az éjféli Himnuszra és Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú város polgármesterének  újévköszöntőjére szinte telejesen megtelt a rendezvénytér. A köszöntő után tűzijáték következett, majd Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar élő koncertjét hallgatta, táncolta végig a közönség.

2012.12.28 00:00

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere Markusovszky utcai otthonában 90. születésnapja alkalmából  köszöntötte Puskás Istvánnét.

Meggyújtotta az utolsó adventi gyertyát is dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere szombaton este a Fő téren. A várakozás időszakát lezárva békés, boldog karácsonyt kívánt minden szombathelyinek a város polgármestere.

Dr. Puskás Tivadar. Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter sajtótájékoztatón jelentette be, hogy 800 millió forintott kap a város a kormánytól.  

Szombathely önkormányzatának vezetői - Marton Zsolt, Lazáry Viktor, Molnár Miklós alpolgármester, valamint Hende Csaba honvédelmi miniszter, Szombathely országgyűlési képviselője munkaebéd keretében találkozott a legnagyobb szombathelyi cégek vezetőivel. A megbeszélésen szó volt az eddigi együtműködés tapasztalatairól, a várható állami, önkormányzati és vállalati fejlesztésekről.

Dr. Hende Csaba, Magyarország Honvédelmi Minisztere, valamint dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere sajtótájékoztatón jelentette be csütörtökön, hogy elkezdődtek a tárgyalások Szombathely adósságának kiváltásáról.

Csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, honvédelmi miniszter, Molnár Miklós, Marton Zsolt, Lazáry Viktor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármesterei, valamint Pajor Attila, a Jabil Magyarország Kft. ügyvezetője, hogy a Jabil bővíti a Vásártér utcai telephelyét.

A hagyományokhoz híven ünnepi gyertyagyújtás helyszíne volt a Fő tér szombaton este.  Az ünnepségen Marton Zsolt, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere beszédében  - utalva a város szülöttére, Szent Mártonra,  aki megosztotta köpönyegének felét a didergő koldussal - azt mondta:  segíteni a nélkülözőn nem lehajlás, hanem felemelkedés. Az ökomenikus szertertást követően Marton Zsolt gyújtotta meg a Fő téri adventi koszorú első gyertyáját. 

A Vas Megyéért Egyesület szervezésében a Megyeházán tartották azt a közlekedési konferenciát, melynek középpontjában az úgynevezett SETA projekt állt. A Bécs/Pozsony-Zágráb/Rijeka közlekedési tengely áru-és személyszállítását vizsgáló szakmai fórumon Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzatának nevében Molnár Miklós alpolgármester köszöntötte a konferencia résztvevőit. A nap folyamán Szombathely gazdaságfejlesztéséért felelős alpolgármestere előadást is tartott, melyben a Nyugat-Pannon Járműipari és Mechatronikai Központot, mint koordinált, térségi együttműködésen alapuló iparfejlesztés lehetőséget mutatta be. Ismertette az eddigi eredményeket, és összegezte a térség közlekedési infrastruktúrájának fejlesztései elképzeléseit is.

2012.11.10 23:00

Szent Márton ünnepén Szombathely város a figyelem középpontjába állítja azoknak a munkásságát, akik életük során sokat tettek, maradandót alkottak városukért. Szombaton este a Bartók Teremben vették át kitüntetéseiket azok, akik Szombathely mindennapi életében az átlagnál nagyobb odaadással vesznek részt.

2012.11.09 00:00

Városi szülői értekezletet tartottak pénteken Oladon, a képzési várás keretében. Az öt legnagyobb szombathelyi vállalat képviselői mutatták be cégüket az általános iskolásoknak és szüleiknek. Az érdeklődők a hiányszakmákról és a gyakorlati képzésekről is tájékozódhattak. A rendezvényen Molnár Miiklós, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a cégek képviselőit, és  a szép számban megjelent iskolásokat és szüleiket.  

2012.11.09 00:00

Hagyomány, hogy minden ősszel egy helyen mutatkoznak be a pályaválasztás előtt álló diákoknak és az érdeklődőknek a Szombathelyi képzési lehetőségeket. nyújtó intézmények.  Az oladi képzési vásáron megnyitó ünnepségén Molnár Miklós, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere képviselte a szombathelyi önkormányzatot.

A Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Gyermektüdőgyógyász Szekciójának Tudományos Ülése zajlott Szombathelyen, Tó vendéglőben 2012. november 8. és november 10. között. A rendezvény megnyitóján dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a szakmai konferencia résztvevőit.  

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere Zalagerszegen tartott előadást. A zalai megye székhely adott otthont az Egészséges Városok Szövetesége őszi küldöttgyűlésének. Dr. Puskás Tivadar 1 éves a Szombathely, a  segítés város címmel tartott előadásában a szombathelyi tömeges reanimációképzés helyzetét értékelte.

2012.11.07 17:28

Lezárult a Zöld Egyetem című pályázat a Savaria Egyetemi Központban. A projektet bemutató rendezvényt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Kovács Ferenc, a megyei köztgyűlés elnöke, valamint prof. dr. Gadányi Károly elnök-rektorhelyettes nyitotta meg. Ezt követően a vendégek megtekintették a felújított laboratóriumokat.

Ünnepélyes keretek között avatták fel szerdán délelőtt a felújított Paragvári Utcai Általános Iskolát. A beruházás a Nyugat-Dunántúli Operatív Program –„Kis- és mikrotérségi oktatási hálózatok és központjaik fejlesztése” című támogatási program - keretén belül valósult meg. A fejlesztésre Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata 199 647 277 forint vissza nem térítendő támogatást kapott az Európai Uniótól, amely a beruházás összköltségének kilencven százaléka. Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata a fennmaradó tíz százalék önerőt, 22 183 031 forintot saját forrásból biztosította. A beruházás összköltsége 221 830 308 forint.

Az 1956-os forradalom leverésének napján a Honderű Asztaltársaság szervezett megemlékezést, amelyen dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is részt vett.

2012.10.31 15:21

A Városháza első emeletén lelt végleges otthonra Sütő Éva iparművész SABARIA ANNO című szövött textil kárpitja, amelyen a barokk korabeli Szombathely elevenedik meg. Szerdán dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, valamint városvezetők jelenlétében mutatták be a gobleint.   

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Harangozó Bertalan kormánymegbízott, a Vas Megyei Kormányhivatal vezetője ünnepélyesen aláírta szerdán a Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Vas Megyei Kormányhivatal közötti, a Szombathelyi Járási Hivatal kialakításáról szóló megállapodást.

2012.10.27 13:00

Zsúfolásig megtelt a Városháza nagytereme szombaton délelőtt fiatalokkal. Ötödik alkalommal várta városunk öt nagy cége, a BPW, a Delphi, az Epcos, a Jabil és az LUK a műszaki területen dolgozni vágyó diákokat. A rendezvényen megjelenteket Molnár Miklós, Szombathely alpolgármestere köszöntötte.

Október 26-án, pénteken Szombathelyen járt Orbán Viktor. Magyarország minszterelnöke az LUK Savaria Kft. új gyáregységének avatására érkezett Szombathelyre. A kormányfő az avatóünnepség előtt a Városházán tárgyalt a szombathelyi önkormányzat vezetőivel. A megbeszélésen egyebek között szó volt a MÁV-ingatlanokról is, mely térítésmentesen kerül az önkormányzat tulajdonába. A 700 új munkahelyet teremtő LUK gyáravató után az Illés Akadámiára látogatott a miniszterelnök, aki miután megtekintette az akadémisták reanimációs bemutatóját, az Illés akadémia vezetőivel zárt ajtók mögött tárgyalt. Orbán Viktor szombathelyi programja a Király Sportcentrum megtekintésével fejeződött be.

Kezdő vállalkozások indulását segítő inkubátorház kezdte meg műkődését szerdán a Körmendi úton. A Centenáris Inkubátorházat Molnár Mikós, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere adta át.

A hagyományokhoz hűen, a Jáki úti temetőben Welther Károly sírjának megkoszorúzásával kezdődött az 56-os városi megemlékezés. Délután öt órakor zászlófelvonással, a Hermann Ottó középiskola diákjainak ünnepi műsorával a Március 15. téren folytatódott az ünnepség.

Megemlékezést tartottak a Zrínyi Iona Általános Iskolában Tóth Imre egykori tanár tiszteletére, aki 1956-ban a Vas Megyei Pedagógusok Forradalmi Tanácsának elnöke volt. Tóth Imre a forradalom napjaiban úgy rendelkezett, hogy a tantermekben a sarlót és kalapácsot keresztre kell cserélni, ezért letartóztatták, és soha többé nem taníthatott - idézte fel az egykori 56-os pedagógus történetét dr.  Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város  polgármestere. Az ünnepség végén az iskola tanulói is megkoszorúzták Tóth Imre emléktábláját. A megemlékezésen Tóth Imre családtagjai is jelen voltak. 

2012.10.22 11:00

Szombaton mintegy 200-an tekertek a sereggel, a túra célja elsősorban az volt, hogy a honvédséget közelebb vigye az emberekhez. A testmozgás mellett Vas megye természeti szépségeit is megismerhették a kerekezők. A túrázókat dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a Városháza előtt.

2012.10.21 17:32

Október 21-én volt az évfordulója az 1944-es szombathelyi bombázásnak, mely Szőlős területét jelentősen érintette. A felújított haranglábat dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere avatta fel.  

Szombaton délután dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg az AGORA Savaria Filmszínházban a negyedik Japán Napot.

Pályázati forrásból, összesen 400 millió forintból teljesen megújul a SEK "C" épülete és az Ady téri kollégium épülete. Új nyílászárók, teljes hőszigetelés és új homlokzat is szerepel a munkálatok között, hangzott el a projekt  nyitókonferenciáján. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntőjében egyebek között arról is beszélt, hogy örömteli az a tény, hogy a kivitelezői pályázat egyik nyertese egy szombathelyi cég lett.

2012.10.19 19:26

Vajdahunyadi és dévai képzőművészek alkotásaiból nyílt kiállítás pénteken délután a Szombathelyi Képtárban. A tárlatot Winkler Gyula, Hunyad megyei EP-képviselő, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, valamint Zsámbéky Monika, a képtár igazgatója nyitotta meg. 

A szombathelyi sportegyesületek közül elsőként csatlakozott a "Szombathely, a segítés városa" programhoz a Maraton Shotokan Karate Klub. Pénteken 20 sportoló tartotta fontosnak, hogy elsajátítsa az újraélesztés alapjait az Országos Mentőszolgálat mentőtisztjeitől a Tora Dojo-ban. A résztvevőket dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte.

2012.10.18 18:00

Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár nyitotta meg, Veres András püspük áldotta meg a II. János Pál Katolikus Kollégiumot és Szakkollégiumot csütörtökön délután.

2012.10.18 17:32

Nyolcadik alkalommal osztották ki a Vas megyei Prima-díjakat. Az ünnepségnek a Weöres Sándor Színház adott otthont.

2012.10.18 17:11

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere csütörtökön délután irodájában fogadta Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkárt.

Csütörtökön délelőtt ünnepélyes keretek között dr. Hende Csaba, Magyarország Honvédelmi Minisztere, Völner Pál az infrastrukturális területért felelős államtitkár, Harangozó Bertalan kormánymegbízott, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Kövesdi Szilárd, a GYSEV vezérigazgatója, valamint Németh Miklós, a KÖZGÉP vezérigazgatója felavatták a 155 méter hosszú Csaba utcai felüljárót.

Az oladi lakótelepen lévő templom 10 éve épült. Nemrégiben a templom közösségi ház is elkészült. Ennek tiszteletére tartottak szombaton, a Fatimai Szent Szűz ünnepén felszentelést és misét, melyen Veres András megyéspüspök, Puskás Tivadar polgármester, Hende Csaba konvédelmi miniszter és Harangozó Bertalan kormánymegbízott is részt vett  

Csütörtök délután ünnepélyes keretek között megnyílt az újra rendezett és felújított orvostörténeti kiállítás a Smidt Múzeumban. A múzeum négy éve tartó korszerűsítése így véget ért. A megnyitón köszöntő beszédet mondott Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város  polgármestere, ezt követően Smidt Lajosra, a a múzeum alapítójára Dr. Prugberger Emil emlékezett. A megnyitó végén Keppel Csilla igazgató köszönetet mondott mindazoknak, akik segítették a múzeum teljes belső megújulását.

Kedden délelőtt átadták a felújított Kuckó Bölcsődét. A felújítás második üteme során megújult a vizesblokk. Az avató ünnepségen dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú  Város polgármester köszöntötte a jelenlévőket. Beszédében öszefoglalta a több mint 70 éves épület történetét, és szólt arról, hogy Szombathelyen teljeskörű a bölcsödei ellátás: minden igénylőnek jut bölcsődei férőhely. Az ünnepségen Szakály Gábor, a Szociális és Családügyi Bizottság elnöke mondott pohárköszöntőt, végezetül a Kuckó Manók- azaz a  bölcsisek - adtak műsort.   

Szombathely is bekapcsolódott a Magyar Katolikus Kultúra Napjai rendezvénybe Idén negyedik alkalommal rendezik meg a magyar katolikus kultúra napjait, a hétfőn kezdődött egyhetes rendezvénysorozattal a püspöki konferencia a magyarság katolikus kulturális értékeire kívánja felhívni a figyelmet. Kedden nyitotta meg a magyar katolikus kultúra napjait a szombathelyi Sala Terrenában Veres András szombathelyi megyés püspök, ezután pedig bemutatták Sill Aba A Jó Pásztor nyomában - Aki ott folytatja, ahol abbahagyta című életrajzi kötetét. A rendezvényen részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.  

2012.10.05 00:00

A Berzsenyi Dániel Könyvtár munkatársai könyvtáros generációs találkozót szerveztek abból az alkalomból, hogy az intézmény megyei könyvtári funkciója 60 éves. Az elmúlt hat évtized legfontosabb állomásait kiállítás formájában is bemutatták. A programhoz csatlakozott a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Vas Megyei Szervezete is, mert 45 éves időszakot fog át ennek a könyvtárosokat tömörítő civil szervezetnek a tevékenysége. A könyvtárban rendezett ünnepségen dr. Puskés Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Takátsné dr. Tenki Mária kulturális, civil és külkapcsolati ügyekért felelős tanáncsok köszöntötte szép számú hallgatóságot. A találkozóra a szervezők meghívták az egykori könyvtárosokat, és könyvtár törzslátogatóit is. 

Az aktív időskor, egészséges öregedés című szakmai tanácskozást a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat szervezte szerdán a Városházán. A rendezvényt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg, majd öt előadás hallgatott meg a mintegy hatvan fős szakmai közönség.  

Programok

Zene/Koncert: Bartók Szeminárium és Fesztivál

Helyszín: Bartók Terem (Savaria Szimfonikus Zenekar koncerthelyszíne), Szombathely, Rákóczi F. u. 3.
Időpont: 2019 Július 17. (Szerda) 10:00

MUZIKUM PROMENÁD / Báró Akusztik Blues Trió (Zene/Koncert)

Savaria Múzeum, Szombathely, Kisfaludy Sándor utca 9.
2019 Július 20. (Szombat) 11:00

Még több Zene/Koncert ...
St. Martin-koncert (Zene/Koncert)

Herényi Szent György templom, Szombathely, Béke tér 1.
2019 Augusztus 02. (Péntek) 19:00

Még több Zene/Koncert ...
Nemzetközi Bartók Szeminárium és Fesztivál (Zene/Koncert)

Bartók Terem (Savaria Szimfonikus Zenekar koncerthelyszíne), Szombathely, Rákóczi F. u. 3.
2019 Július 12. (Péntek) 10:00

Még több Zene/Koncert ...
Nyári Napközis Sporttábor (Gyerekeknek)

Sugár úti Sportcentrum Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
2019 Július 15. (Hétfő) 07:15

Még több Gyerekeknek ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...