Dr. Puskás Tivadar

A szombathelyi Szépítő Egyesület története című könyvet mutatták be a Berzsenyi Dániel Könyvtárban. Az eseményen köszöntő beszédet mondott dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Mátis Barna okleveles építészmérnök, a Szombathelyi Értéktár Bizottság tagja. A könyvet bemutatta dr. Melega Miklós a Szombathelyi Szépítő Egyesület alelnöke.

Idén is tűzifát kaptak a rászoruló családok Szombathelyen. A Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság által szervezett akcióban idén 170 rászoruló családnak osztottak tüzelőanyagot. A rászorulók téli tűzifa ellátásáról tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője és dr. Németh Klára, a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A "170 éves a Magyar Honvédség" vándorkiállítás megnyitóján mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Harangozó Bertalan kormánymegbízott. A kiállítást dr. Varga Attila Ferenc ezredes, a HM Védelmi Igazgatási Főosztály főosztályvezetője mutatta be.

Nemzetközi konferenciát tartottak a sérült tanulók fejlesztő-nevelő oktatásáról az Aranyhíd EGYMI szervezésében. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Fodor István, a Klebersberg Intézményfenntartó Központ tankerületi vezetője. A konferenciát Lendvai Katalin, az Aranyhíd EGYMI igazgatója nyitotta meg.

2018.11.19 10:00

A Vas Megyei Diákparlament résztvevőit köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a Művészeti Szakgimnáziumban. A megye iskoláiból delegált diákok vettek részt a parlament munkájában, amelyet a Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ vezetője, Tóth Ferenc nyitott meg.

Tíz csapat százhúsz versenyzője ült asztalhoz a hétvégi Magyar Nemzeti Sakk Csapatbajnokság I. osztályának dupla fordulóján a Haladás Sportkomplexumban. A sakkozókat dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte.

A hétvégén Felnőtt Magyar Súlyemelő Bajnokságot rendeztek a Haladás Sportkomplexumban. A versenyt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg. A versenyen 66 férfi és 46 női súlyemelő indult, köztük kilenc szombathelyi. A Haladás VSE súlyemelő szakosztálya idén ünnepli a 60. születésnapját.

A Nagy Háborús Emlékév 2014–2018 szervező bizottsága, az I. világháború centenáriumát lezáró emlékező szentmisét tartott, amely a háborúban elesettek lelki üdvéért került bemutatásra. A szentmisét katonai tiszteletadás mellett dr. Székely János megyéspüspök, valamint Berta Tibor katolikus tábori helynök közösen celebrálta. A megemlékezésen köszöntő beszédet mondott dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője. Az eseményen részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is.

A „Szombathely visszavár” tanulmányi ösztöndíjat Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013-ban hozta létre, hogy támogassa a felsőoktatásban hiányszakmákban tanuló szombathelyi fiatalokat. Az idei ösztöndíjakat Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor, alpolgármester és Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke adta át. A jelenlegi 7 pályázóval 19 fiatalt támogat a város ezzel az ösztöndíjjal.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg a 3. Nemzetközi Gyermekvédelmi Konferenciát a Városházán. A konferencián jószolgáltai nagykövetté avatta Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívót Lazáry Györgyné a Barnahus Nemzeti Tudásközpont vezetője. A megjelenteket Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke köszöntötte. A rendezvényen előadást tartott dr. Takátsné dr. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke.

A Szombathely Megyei Jogú Város Idősügyi Tanács ülésén részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Ágh Ernő a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke.

A Német Kneipp Szövetség vezetőit és dr. Garda Károlyt, a Magyarországi Kneipp Szövetség elnökét fogadta dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a Városházán.

A Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Oladi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában rendezett Pályaválasztási és Képzési kiállításon mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.A Pályaválasztási és Képzési Kiállítást Harangozó Bertalan kormánymegbízott nyitotta meg.

IBD-klub alakult a Humán Civil Házban. A klub résztvevőit köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Stánitz Éva megyei tisztifőorvos, a Népegészségügyi Főosztály vezetője. Gyulladásos bélbetegek kezelése címmel előadást tartott dr. Patai Árpád, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Gasztroenterológiai és Belgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa. Az IBD-klub megalakításának a célja az, hogy kötetlen körülmények között a legkorszerűbb ismereteket tudják átadni egymásnak az érintettek, a fölmerülő problémákat megbeszéljék, illetve hogy az IBD-betegek sajátos érdekeinek jobb érvényesítését lehessen elérni.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Vas Megyei Kirendeltségén és a hozzá tartozó intézményekben, a szociális és gyermekvédelem területen kiváló szakmai munkát végzőket ismerték el a Szociális Munka Napján. A díjazottakat köszöntötte dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is.

A megújuló Adventi Vásárról tájékoztatta a sajtót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Illés Károly alpolgármester és dr. Károlyi Ákos jegyző. A "Szombathelyi Advent 2018" kulturális rendezvényt idén Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata szervezi. Szombathely Szent Márton városa, a Segítés Városa. E szellemiség jegyében a rendezvényen megvásárolható szombathelyi Adventi bögrék árából 150 forinttal a Rumi Különleges Gyermekotthon lakóit segíthetik a vásárlók. A vásáron résztvevő kereskedők, vendéglátósok pedig megvendégelik az Ernuszt Kelemen Gyermekotthon lakóit, akik Betlehemes műsort adnak a rendezvényen. A Fő téren, a Savaria téren és Berzsenyi téren új fénydíszítés, látványelemek is lesznek.

Lakos Nikolettát nemzetközi nagymestert, sakkolimpikont az 5. helyezett magyar női csapat tagját köszöntötte a 43. sakk olimpiát követően, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester a Városházán.

A Szent Márton templomban mutatták be dr. Sághy Marianne „Szent Márton- Krisztus katonája” című könyvét. A könyvbemutatón köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Székely János megyéspüspök és Schauermann János plébános. A kötetet bemutatta Horváth József pápai prelátus.

2018.11.11 14:00

Izrael Állam megalakulásának 70. évfordulója alkalmából a Szombathelyi Zsidó Hitközség három napos programsorozatot tartott, amelynek keretében vasárnap a hitközség udvarán fát ültettek. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Márkus Sándor, a Szombathelyi Zsidó Hitközség elnöke, dr. Büchler Tamás programszervező. A megemlékezésen részt vett Koczka Tibor alpolgármester és Popovicsné dr. Tisza Edit, a Vas Megyei Kormányhivatal igazgatója.

A Szent Márton városi díjátadó gálán mondott ünnepi köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az önkormányzat által adományozható kitüntetéseket dr. Hende Csaba, a Parlament alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar polgármester, Illés Károly és Koczka Tibor alpolgármesterek, Lendvai Ferenc tanácsnok, Károlyi Ákos jegyző, dr. Takátsné dr. Tenki Mária, Rettegi Attila és Ágh Ernő bizottsági elnökök adták át.

A Szombathelyi Rotary Klub 25 évvel ezelőtti alakulása alkalmából rendezett ünnepségen köszöntőt mondott, majd emléklapot adott át dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú város polgármestere Pammer István egyesületi elnöknek. Az eseményen részt vett dr. Takátsné dr. Tenki Mária a önkormányzati képviselő, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke is.

Az „Alpokalja Nagycsaládos Egyesület Szombathely” egyesületét 1988. november 3-án harmincegy család alapította. 2018-ban már több mint 700 család tartozik hozzájuk. Az ünnepi rendezvényen köszöntő beszédet mondott dr. Székely János megyéspüspök, dr. Hende Csaba, a Parlament alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is, aki emléklapot adott át Görcz Gyula Csaba egyesületi elnöknek.

Szentmisét tartottak a Székesegyházban Szent Márton püspök, az Egyházmegye védőszentje tiszteletére. A szentmise főcelebránsa Majnek Antal, munkácsi megyéspüspök volt. Az ünnepi szentmisén részt vett dr. Hende Csaba, a Parlament alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és többek között a város és a megye elöljárói.

2018.11.09 17:00

Szent Márton nap előestéjén ünnepélyes zsolozsmát tartottak a Székesegyházban Majnek Antal, munkácsi megyéspüspök vezetésével, amelyen részt vettek Szombathely Megyei Jogú Város vezetői, majd lampionos, fáklyás menet indult a Székesegyháztól a Szent Márton templomhoz. A Szent Márton templomnál megemlékezést tartottak. Ünnepi beszédet mondott Majnek Antal, munkácsi megyéspüspök és dr. Puskás Tivadar polgármester. A megemlékezés résztvevői megkoszorúzták Szent Márton szobrát.

A Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központ felújítási utáni megáldási ünnepségén dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Balázsy Péter, megyei jegyző köszöntőt mondott, majd átadták az emléklapokat Szombathely Város közgyűlése és a Vas megyei közgyűlés nevében dr. Németh Norbert szakigazgatónak. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Németh István, az ELTE szombathelyi koordinációs rektorhelyettese is. A felújított épületet dr. Veres András győri megyéspüspök áldotta meg, majd szentmisét celebrált a szombathelyi székesegyház Madonna-kápolnájában.

A Németh Pál Kollégium adott otthont a nyugdíjas és aktív iskolaigazgatók találkozójának, akiket dr. Puskás Tivadar, Szombathely, Megyei Jogú Város polgármestere köszöntött. A találkozón részt vett Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke, Fodor István, a Szombathelyi Tankerületi Központ igazgatója. Egri Csilla, a kollégium igazgatója bemutatta az intézményt az igazgatóknak.

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség által támogatott utánpótlás bajnokság egyik állomása évről évre Szombathely. A november 7-11. között megrendezésre kerülő versenyen 46 országból 360 fiatal versenyző érkezik városunkba, hogy megmérkőzzenek. Az eseményről tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Lajtai Kristóf, a Magyar Asztalitenisz Szövetség versenyigazgatója és Kalmár Attila a Pannonsport kft. ügyvezetője.

Vasvármegye és Szombathely Város közkórháza alapítójára, dr. Pető Ernőre emlékeztek a Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban. A rendezvény az annunciáta nővérek emléktáblájának megkoszorúzásával kezdődött, ahol prof. dr. Horváth Boldizsár emlékezett meg a szerzetes nővérekről. A kórház emlékparkjában emlékeztek a kórházalapító Pető Ernőről, akinek mellszobrát megkoszorúzta dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Harangozó Bertalan kormánymegbízott és Majthényi László, Vas Megye Közgyűlésének elnöke. A dr. Pető Ernő emlékünnepség a Romhányi teremben folytatódott tudományos előadásokkal és kitüntetések, elismerések átadásával.

2018.11.06 11:00

A IV. Vas Népe Állásbörzén mondott köszöntőt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az AGORA – Művelődési és Sportházban 26 standnál több száz kiadó álláshellyel várták leendő munkatársaikat a cégek.

"Építsd a jövőd" címmel nyílt kiállítás a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára az építőipari szakmák bemutatása, ismertetése céljából. A rendezvényre három megyéből érkeztek diákok a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Hefele Menyhért Szakképző Iskolába. Az eseményt dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg.

Az 1944 novemberében Szombathelyről elhurcolt romákra emlékeztek a Szombathelyi Roma Önkormányzat szervezésében a Jászai Mari utcai emléktáblánál, ahol dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester is megkoszorúzta az emlékhelyet.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Koczka Tibor alpolgármester, Parais István az AGORA igazgatója és Csapláros Andrea a Savaria Megyei Hatókörű Városi Múzeum igazgatója sajtótájékoztatón ismertette a 2018-as évi Szent Márton Ünnepe programsorozat eseményeit.

Az 1956-os forradalom leverésének napján a Honderű Asztaltársaság szervezett megemlékezést, amelyen dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is részt vett. Az emlékezők vasárnap este gyertyával, mécsessel a kézben a Szentháromság szobornál gyűltek össze, innen vonultak át az evangélikus templomhoz. Itt megkoszorúzták az 56-os forradalom és szabadságharc, illetve a megtorlások áldozatainak emléktábláját.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere vezetésével városházi tisztségviselők emlékeztek meg Mindenszentek napján dr. Újvári Ede, néhai polgármester síremlékénél és Brutscher József, a Szombathelyi Önkéntes Tűzoltó és Mentőszolgálat megalapítójának sírjánál a Szent Márton temetőben, az I. világháborús emlékműnél a Kálvária domb alatt, az I. világháborús emlékmű – "Kürtös szobránál", "A második világháború szombathelyi áldozatainak emlékére" és "Az embertelenség áldozatainak" emlékművénél a Jáki úti temetőben. Koszorút és mécsest helyeztek el még Wagner András és Éhen Gyula néhai polgármesterek sírjánál. A ravatalozónál az irodalmi műsor és a történelmi egyházak képviselőinek közreműködésével rendezett ökumenikus ima után mécsest helyeztek el a ravatalozó lépcsőjén.

A dozmati víztárazó ásatásán előkerült egy majdnem 80 méter hosszú római kori vízvezeték, amelyet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú város polgármestere is megtekintett.

A „Szombathely, Sárdi-ér úti terület alapinfrastruktúrájának kiépítése” című európai uniós finanszírozású projektet sajtó nyilvános eseményen mutatták be a városházán. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Molnár Miklós, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntötték a résztvevőket és összefoglalták a projekt keretében megvalósuló beruházást. Projektet szakmailag bemutatta Dr. Németh Gábor a SZOVA Nonprofit Zrt. vezérigazgatója. Az eseményen részt vett Koczka Tibor alpolgármester is.

A Savaria Történelmi Karnevált szervező Savaria Turizmus Nonprofit Kft. egy ünnepélyes köszönetnyilvánító estére hívta a rendezvény támogatóit és partnereit. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester köszönetet mondott a szervezőknek és támogatóknak azért, hogy az összefogás eredményeként sikeres és biztonságos rendezvényen szórakozhatott az ide látogató a négynapos fesztiválon.

A Püspöki Palotában mutatták be Rab Gusztáv emigráns író Sabaria avagy Szent Márton köpenye című regényét. A cselekmény az 1950-es években Szombathelyen játszódik, Szent Márton története pedig egy nyomozás keretében bontakozik ki. A megjelenteket köszöntötte dr. Székely János megyéspüspök. A könyvbemutatón részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú város polgármestere is.

Dr. Pintér István szépkorút köszöntötte 90. születésnapján dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntő beszédet mondott a Vas Megyei Mérnöki Kamara tisztújító taggyűlésén a Megyeházán.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 62., a Magyar Köztársaság kikiáltásának 29. évfordulójára és az elesett szombathelyi nemzetőrökre emlékeztek Szombathelyen 2018. október 23-án. Délután a Jáki úti temetőben Welther Károly sírjánál emlékeztek a szombathelyiek. A megemlékezés a Március 15. téren folytatódott, ahol katonai tiszteletadással felvonták az Országzászlót. Az 56-osok terén megemlékeztek az elesett szombathelyi nemzetőrökről. Ünnepi beszédet mondott Lechner Ferenc, az 56-os Szövetség Országos Elnökségének tagja, majd megkoszorúzták az emlékművet. Az emlékünnepség a Városháza dísztermében fejeződött be, ahol ünnepi közgyűlésen mondott beszédet dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

2018.10.21 11:00

A 48. díszmadár-kiállításon mintegy 300 madarat mutattak be az érdeklődőknek az Arborétum Látogató Központban. A kiállítókat és látogatókat dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Virágh Dezső rendező köszöntötte és nyitotta meg a 48. Díszmadár Kiállítást.

A Vas Megyei Rendőr-Főkapitányság az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából ünnepséget tartott. Ünnepi beszédet mondott Majthényi László, Vas megye közgyűlésének elnöke, majd dr. Tiborcz János r. dandártábornok, a Rendőr-Főkapitányság vezetője elismeréseket adott át. A rendezvényen részt vett dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is.

A „Nagy Háborús emlékév” programsorozathoz kapcsolódóan mutatták be a Széles a Piáve vize című filmet az AGORA–Savaria Filmszínházban. A film a 83-as és a 106-os gyalogezredek I. világháborús történetét és emlékeit veszi számba az olasz fronton. A film díszbemutatóján köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Dukai Miklós önkormányzati helyettes államtitkár és az alkotók nevében Fülöp András. Az eseményen részt vett Illés Károly, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere.

A regionális és összehangolt JOGpontok projektek ingyenes jogi segítséget nyújtanak a munkavilágában felmerülő jogi kérdésekben. A projekt indulása óta eltelt időszak tapasztalatairól tartott sajtótájékoztatót dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Bernáth Ildikó, a JOGpontok Nyugat-Dunántúli kontrollere és dr. Szabóné Tuboly Andrea, a tanácsadást ellátó ügyvéd.

A „Szombathely Szent László király utcai felhagyott iparterület fejlesztése” c., kiemelt jelentőségű, európai uniós finanszírozású projektet sajtó nyilvános eseményen mutatták be a volt EPCOS területén. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Molnár Miklós Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntötték a résztvevőket, majd összefoglalták a projekt társadalmi, gazdasági jelentőségét, bemutatták a fejlesztés műszaki tartalmát. A sportági szövetségi elnökök a kapcsolódó sportszakmai célokról beszéltek. Az eseményen jelen volt Koczka Tibor alpolgármester is.

Polcsik Ferenc szépkorút köszöntötte 90. születésnapján dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

Horváth Józsefné szépkorút köszöntötte 95. születésnapján dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

A projekt keretében országszerte 22 helyszínen indult el Információs és Koordinációs Pont, amely hálózatot kialakítva, közösen együttműködve azon dolgozik, hogy a fogyatékosságból adódó igényekre reagáljon. Információs és Koordinációs Pont megnyitóján köszöntő beszédet mondott, dr. Vitályos Eszter európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár és dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere.

2018.10.15 09:30

A Vas Megyei Szakosított Szociális Intézet, a Boza Gáborné Alapítvány, a Szülőföld Kulturális Sport és Örökségvédelmi Egyesület valamint a Vakok és Gyengénlátók Vas megyei Egyesülete 6. alkalommal rendezte meg a szemléletében és gyakorlatában is innovatív programot, az "Együtt élünk” című rendezvénysorozatot a SZOSZSZC Oladi Szakmunkásképző Iskolájában. A Fehér Bot Világnapján tartott ünnepi megemlékezésen köszöntőt mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere. Az ünnepséget megnyitotta Fekete Árpád, a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézet igazgatója.

Programok

Kiemelt rendezvények: Adventi vásár Szombathely 2018

Időpont: 2018 November 23. (Péntek) 17:00

Apáca show musical Szombathelyen az Aréna Savariaban (Zene/Koncert)

Sugár úti Sportcentrum Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
2018 November 24. (Szombat) 19:00

Még több Zene/Koncert ...
NAGY Szombathelyi RETRO Fesztivál (Zene/Koncert)

Sugár úti Sportcentrum Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.
2018 November 30. (Péntek) 17:00

Még több Zene/Koncert ...
170 ÉVES A MAGYAR HONVÉDSÉG kiállításmegnyitó (Előadás/Kiállítás)

Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ (MMIK) - Aula, Szombathely, Ady tér
2018 November 21. (Szerda) 08:00

Még több Előadás/Kiállítás ...
Régi film vetítése az időskorúaknak (Mozi)

Időskorúak Gondozóháza, Szombathely, Pozsony u. 47.
2018 November 21. (Szerda) 09:30

Még több Mozi ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...