Intézményi fejlesztések

TÁMOP-3.13.-11/2-2012-0045 számú, a „Kanizsai Dorottya Gimnázium a természettudományos oktatásért” című pályázat - „Öveges Program”

Az Új Széchenyi Terv keretén belül a Nemzeti Erőforrás Minisztérium a Társadalmi megújulás Operatív Programban „A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása a közoktatásban” címmel pályázatot hirdetett önkormányzatok számára. A pályázat célja olyan modern technológiával felszerelt, a korszerű pedagógiai szemléltetés igényeinek megfelelő fizika/kémia/biológia szaktantárgyak oktatását segítő iskolai laboratórium kialakítása, amely több iskola tanulóit és szaktanárait képes fogadni.

A TÁMOP-3.1.3-11/2 kódszámú pályázat célja a konkrét intézkedések szempontjából kettős. Egyrészt a pályázó által meghatározott, emelt óraszámú természettudományos képzést biztosító középiskolában egy korszerű laboratórium kialakítása, a tárgyi eszközök beszerzése, beüzemelése, a fejlesztés helyszínének fizikai szempontból történő alkalmassá tétele, másrészt az eszközök szakszerű felhasználására vonatkozó tudás átadása, megszerzése, az érintettek képzése, a kísérletezést és egyéb korszerű módszertani interakciókat alkalmazó tanulási módszerek elterjesztése, új tananyagok fejlesztése.

A támogatás mértéke: a projekt elszámolható összes költségének 100 %-a, azaz a megvalósításhoz önerőt nem kell biztosítani.

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2012. december 28-án vette kézhez az ESZA Nonprofit Kft támogató levelét, melyben arról értesítik az Önkormányzatot, hogy 320 519 513,- Ft összegű támogatásban részesült a TÁMOP-3.13.-11/2-2012-0045 számú, a „Kanizsai Dorottya Gimnázium a természettudományos oktatásért” című pályázat keretében.

A projekt elszámolható költségei között szerepelnek a jelen közbeszerzési eljárás tárgyát képező projektasszisztens, műszaki projektasszisztens és pénzügyi vezető szolgáltatások. A szolgáltatások fedezete tehát a projektben rendelkezésre áll.

Programok

Színház/Tánc: TÁNC VILÁGNAPJA

Helyszín: Szombathely, Fő tér - Rendezvénytér, Szombathely, Fő tér 10.
Időpont: 2019 Április 28. (Vasárnap) 14:00

Soulwave (Zene/Koncert)

AGORA - Savaria Filmszínház aula, Szombathely, Mártírok tere 1.
2019 Április 27. (Szombat) 20:00

Még több Zene/Koncert ...
AVUS - VasaPlaket (Sport)

Fedett Uszoda és Termálfürdő, Szombathely, Bartók Béla körút 41.
2019 Április 27. (Szombat) 16:00

Még több Sport ...

További programajánlatokért látogasson el a szombathelypont.hu weboldalra, vagy töltse le mobil alkalmazásunkat!

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...