Felhívások

FELHÍVÁS KITÜNTETÉSEK ADOMÁNYOZÁSÁRA

Érvényes: 2019.08.07 - 2019.08.31

Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlésének a 7/2016. (III. 1.) önkormányzati rendeletében az oktatás és az ifjúság területén kiemelkedő munkát végzettek részére az alábbi kitüntetéseket alapította:

Pedagógus Életmű-díj ” -  annak a személynek adományozató, aki hosszabb időn át – de legalább 25 éven keresztül – kiemelkedő nevelő-oktató munkájával és életével a szülők, a diákok és pedagógustársaik körében közmegbecsülést szerzett.

„Ifjúságért-díj” -  annak a személynek adományozható, aki kiemelkedő munkájával segítette a város ifjúságnevelési, ifjúságvédelmi feladatainak ellátását.

A díjakat évente egy – egy személy kaphatja.

A Pedagógus Életmű-díjadományozását kezdeményezheti a polgármester, az alpolgármesterek, a jegyző, az aljegyző, képviselő, képviselőcsoport, az Oktatási és Szociális Bizottság,

Az „Ifjúságért-díj” adományozását kezdeményezheti a polgármester, az alpolgármesterek, a jegyző, az aljegyző, képviselő, képviselőcsoport (frakció).

A kitüntetés adományozását erre a célra rendszeresített nyomtatvány pontos kitöltésével lehet kezdeményezni (átvehető: Polgármesteri Hivatal Köznevelési, Sport és Ifjúsági Iroda, III. emelet 309. szoba).

A kitüntetési javaslatokat 2019. augusztus 31. napjáig kell elküldeni a Köznevelési, Sport és Ifjúsági Iroda címére (Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.), de személyesen is leadható a III. emelet 309. sz. irodában.

Rettegi Attila
Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése
Oktatási és Szociális Bizottsága 
elnöke

További felhívások (0 db)

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...