Felhívások

Felhívás a „ Szociális Munkáért Életmű –díj ” kitüntetés adományozásának kezdeményezésére

Érvényes: 2019.07.16 - 2019.08.31

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 7/2016. (III.1.) önkormányzati rendeletében foglaltak alapján „Szociális Munkáért Életmű - díj” adományozható annak a szociális területen tevékenykedő személynek, aki hosszabb időn át – de legalább 25 éven keresztül – kiemelkedő szakmai munkájával a város polgárainak körében közmegbecsülést szerzett.

A díj adományozását kezdeményezheti a polgármester, az alpolgármester, a jegyző, az aljegyző, képviselő, képviselőcsoport (frakció), a Közgyűlés Oktatási és Szociális Bizottsága, a városban működő szociális intézmények vezetői, a szociális területen működő karitatív szervezetek vezetői. A kitüntetések adományozását az Oktatási és Szociális Bizottság útján kell kezdeményezni, az erre a célra rendszeresített nyomtatvány pontos kitöltésével az erre a célra rendszeresített nyomtatvány pontos kitöltésével, mely letölthető a "kapcsolódó dokumentumok" alól.

A kitüntetési javaslatoknak 2019. augusztus 31. napjáig kell beérkezni az Egészségügyi, Kulturális és Koordinációs Iroda címére (Szombathely, Kossuth L. u. 1-3. III. emelet 321.szoba).

További felhívások (0 db)

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések
Adatok betöltése, kérem várjon...